Teknoloji Samsung'un Oreo 8.0 güncellemesini alacak telefonları belli olmaya başladı

Samsung'un Oreo 8.0 güncellemesini alacak telefonları belli olmaya başladı

04.04.2018 - 14:09 | Son Güncellenme:

Samsung’un kullanıcıları tarafından merakla beklenen Oreo 8.0 güncellemesini alacak olan telefonlar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Samsung Galaxy S8/S8+ ve Note 8 güncelleme listesinde yer alsa da, Galaxy S7 ve S7 edge'in de Android 8.0 Oreo güncellemesini alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Samsungun Oreo 8.0 güncellemesini alacak telefonları belli olmaya başladı

Gülşah Karaman/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Tüm Samsung kullanıcılarının merakla beklediği Android Oreo 8.0 güncellemesini alacak telefonlar sonunda belli olmaya başladı. Verilen bilgiler arasında Oreo 8.0 güncellemesinin Galaxy S8 / S8+ ve Note 8 için geleceğini söyleyebiliriz. Bunlarn dışında Galaxy S7 ve S7 edge modellerinin de Android 8.0 Oreo güncellemesini alacağına kesin gözüyle bakılıyor Yakın zamanda Samsung’un diğer akıllı telefonları için de güncellemenin yürürlülüğe alınacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Ünlü sertifikasyon oluşumu Wi-Fi Alience’ın olası sonuçlarına göre bir çok orta sınıfa yakın Samsung telefonuna da bu güncellemenin yakın zamanda getirilmesi bekleniyor. Şu an için Wi-Fi Allience’ın listesinde: Galaxy A5 (2017) ve Galaxy A3 (2017) gibi güzel süprizlerin yanında, Samsung Xcover 4, Galaxy S7 ve S7 Edge bulunuyor. Bu listeye ek olarak Galaxy Tab S3’ün de güncelleme alması ihtimal dahilinde görünüyor.

Haberin Devamı

Ayrıntılar geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Yazarlar