Teknoloji Samsung'un Project V adlı katlanabilir telefonu ortaya çıktı

Samsung'un Project V adlı katlanabilir telefonu ortaya çıktı

18.06.2018 - 12:34 | Son Güncellenme:

Samsung'un iptal edilen Project V adlı katlabilir telefonu, bir Twitter kullanıcısı tarafından ortaya çıkarıldı. Katlanabilir ekrana sahip Project V'nin ZTE Axon M'i andırdığını söyleyebiliriz.

Samsungun Project V adlı katlanabilir telefonu ortaya çıktı

Samsung'un uzun süredir Galaxy serisine katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon ekleyeceği söyleniyor. Hatta Samsung'un ilk prototipi 2015 - 2016 yılları arasında geliştirdiği ve adının Galaxy X olacağı söyleniyordu. Şimdiyse Samsung'un iptal edilen Project V adlı katlabilir telefonu, bir Twitter kullanıcısı tarafından ortaya çıkarıldı.

Haberin Devamı

SM-G929F model numarasına sahip Project V tasarım itibariyle ZTE Axon M ve Galaxy S6 Edge'in karışımına benziyor. Cihaz, iki adet ekranın menteşeye benzer bir yapı ile birbirine tutturulmasından oluşuyor.

Galaxy X ne zaman tanıtılacak?

Samsung, 2019'un Şubat ayında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi sırasında Galaxy X'in ortaya çıkarabilir. Şirket Galax Note 9 ve Galaxy S10'u da beklenenden daha önce açıklayabilir. Galaxy X'in neredeyse bitmiş olduğu söyleniyor. Samsung'un, kapalı kapılar ardında cihazın prototiplerini yatırımcılara gösterdiği bildiriliyor. Samsung, kısa süre önce cihazın varlığı konusundaki sessizliğini bo ve gerçekten de katlanılacak kadar esnek olabilen bir akıllı telefon geliştirme sürecinde olduğunu doğruladı.