Teknoloji Satılan en pahalı ve en ucuz iPad fiyatı: Türkiye'de listede!

Satılan en pahalı ve en ucuz iPad fiyatı: Türkiye'de listede!

26.04.2021 - 14:37 | Son Güncellenme:

Apple'ın yeni tanıttığı iPad Pro modeline M1 işlemcisini eklemesi dünyanın en güçlü tabletine ulaşmamızı sağladı. Hal böyle iken dünyada en pahalı ve en ucuza satılan iPad'ler de belli oldu.

Satılan en pahalı ve en ucuz iPad fiyatı: Türkiyede listede

En popüler tabletler arasında yerini alan iPad özellikle eğitim ve çizim amacıyla kullanılıyor. Fiyatlarıyla zaman zaman eleştiri yağmuruna tutulan Apple, geri adım da atmıyor. Nukeni tarafından yapılan yeni bir araştırmaya göre ülkelerde farklı rakamlardan satışa çıkan iPad modelleri sıralanıyor. Onlarca ülkenin yer aldığı listede satılan en pahalı ve en ucuz iPad fiyatları ortaya çıkıyor. 

Haberin Devamı

TÜRKİYE ORTALARDA YER ALIYOR

Dünyada en uygun fiyatlı iPad şaşırtmayacağı gibi ABD'de satılıyor. 128 GB ve 11 inçlik iPad Pro ABD'de 799 dolara satılıyor. İkinci sırada ise Hong Kong 824 dolar ile karşımıza çıkıyor onu Kanada 842 dolar ile takip ediyor. 

Yapılan listede toplamda 40 ülke yer alıyor ve Türkiye en uygun fiyatlı iPad fiyatında 19'uncu sırada yer alıyor. Ülkelerin kendi fiyatları üzerinden dolar kuruna çevrilen bu listeye göre Türkiye'de satılan 128 GB depolama alanı sunulan 11 inçlik iPad Pro 1.031 dolara satılıyor. 

Satılan en pahalı ve en ucuz iPad fiyatı: Türkiyede listede

Dünyanın en pahalı iPad Pro'su ise Brezilya'da satılıyor. Bir kullanıcı 128 GB ve 11 inçlik iPad Pro için 1.972 dolar ödemesi gerekiyor. Bu rakam 2 TB depolama alanı sunulan versiyonda 4 bin 383 dolara kadar çıkıyor. Söz konusu fiyat ile dünyanın en pahalı iPad Pro'su ise Brezilya'dan geliyor. 

Haberin Devamı

Farklı modellerde daha da yükselen bu fiyat, 12.9 inçlik iPad Pro'da 5 bin 113 dolara kadar inanılmaz bir rakama çıkıyor.