Teknoloji Sony’den 4K Çözünürlüklü Güvenlik Kamerası

Sony’den 4K Çözünürlüklü Güvenlik Kamerası

05.03.2016 - 14:20 | Son Güncellenme:

Teknoloji dünyasının yıldızlarından biri olan Sony, 4K çözünürlüğünde ve değiştirilebilir lense sahip yeni güvenlik kamerası SNC-VB770’i duyurdu.

Sony’den 4K Çözünürlüklü Güvenlik Kamerası

Sony‘nin meşhur Alpha serisinden SNC-VB770 güvenlik kamerası, 12.2 MP çözünürlüğünde tam kare sensörle birlikte geliyor. 30 Kare/Saniye hızlarında 4K video kaydı sunabilen kamera, bir fotoğraftaki dört farklı noktadan 640 x 480 piksel çözünürlükte resim kaydedebiliyor ve üzerinde bulunan LCD ekranında fotoğrafları canlı olarak gösterebiliyor.

Haberin Devamı

Sony‘nin bir diğer popüler ürün serisi haline gelen aynasız kamera ailesine giriş yapan SNC-VB770 güvenlik kamerası ayrıca 0.004 lümen parlaklık değerinde 4K video kaydı yapabiliyor. Bu özelliği sayesinde özellikle kamu kurumları tarafından tercih edilecek olan güvenlik kamerası en karanlık noktaları dahi net bir şekilde çekebiliyor. Ayrıca kameranın üzerinde yer alan Wi-Fi modülü sayesinde fotoğrafları ve videoları istediğimiz cihazdan kablosuz olarak kontrol edebiliyoruz. Firma her ihtimale karşı kameranın üzerine bir de ethernet portu eklemeyi unutmamış.

Samsung Galaxy A9 Pro, TENAA Kayıtlarında Görüntülendi!

Tabi, bu kadar yüksek teknoloji bir ürünün fiyatı da bir hayli tuzlu diyebiliriz. Öyle ki kameranın kitsiz fiyatı bile 7.500$ fiyat etiketiyle pazara giriyor. Kamerayı kiti ile birlikte satın almak istiyorsanız 35mm çapında ve f/1.4 diyafram açıklığına sahip Zeiss lense de 1600$ ödemek durumunda kalacaksınız. Özellikle devlet dairelerinin öncelikle tercihi olacak olan güvenlik kamerası, şu an için sadece Japonya‘da satılacak. Peki, siz bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı alalım!