Teknoloji Sony’den Marsmallow İçin Beklenmedik Karar!

Sony’den Marsmallow İçin Beklenmedik Karar!

19.10.2015 - 12:27 | Son Güncellenme:

Daha önce Android 6.0 Marshmallow'a terfi edecek olan Xperia modellerini listeleyen Sony, ilginç bir karar aldı... Bildiğiniz üzere şu sıralar pek çok telefon üreticisi, yeni Android güncellemesi adına açıklama yapmakta....

Sony’den Marsmallow İçin Beklenmedik Karar

Daha önce Android 6.0 Marshmallow'a terfi edecek olan Xperia modellerini listeleyen Sony, ilginç bir karar aldı... Bildiğiniz üzere şu sıralar pek çok telefon üreticisi, yeni Android güncellemesi adına açıklama yapmakta. Bu firmalardan sayabileceğimiz Sony, geçtiğimiz günlerde Android 6'ya geçecek olan Xperia modellerini listelemişti. Bu gelişme yaşanalı çok geçmeden ilginç bir karar alan firma, bazı telefonlarını Android 5'e yükseltmeden direk olarak Android 6'ya geçiş yapacak.

Haberin Devamı

Paylaşılan bilgilere göre Sony marka Xperia Z3+, Xperia Z4 Tablet, Xperia C4, Xperia C5 Ultra, Xperia M4 Aqua ve Xperia M5 akıllı cihazları Android 6'ya geçecekler. Henüz Android 5 sürümü adına güncelleme almayan modeller, bir nevi önceki sürümü pas geçip bunun yerine Marshmallow'a terfi etmiş olacaklar. Haberde adı geçen modeller için Android 6 güncellemesinin yayımlanacağı kesinleşmiş olsa da henüz Sony net bir çıkış tarihi bilgisi paylaşmadı. Gözler Sony'e dönmüş durumda. Firma cephesinden herhangi bir açıklama gelirse paylaşmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.