Sosyalmedya Instagram Nasıl Siyah Yapılır? Instagram Temasını Karartmak Nasıl Olur?

Instagram Nasıl Siyah Yapılır? Instagram Temasını Karartmak Nasıl Olur?

29.04.2021 - 13:38 | Son Güncellenme:

Instagram uyguladığı yeniliklerle kişilere farklı özellikler sağlıyor. Kişiler özellikle instagram temasını nasıl siyah yapacağını merak ederek araştırmalar yapabiliyor. Instagram tarafından kullanıcılara sunulan siyah tema özelliği, kişiler tarafından merak edilerek araştırılıyor. Instagram nasıl siyah yapılır? Instagram temasını karartmak nasıl olur? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Instagram Nasıl Siyah Yapılır Instagram Temasını Karartmak Nasıl Olur

 Instagram temasını siyah yapmak için uygulama içerisinde ayarlar kısmına girilmesi gerekiyor. Ayarlar kısmında arama yerine gece modu yazarak, siyah tema özelliğine kolayca ulaşılabilir ve aktif edilebilir.

Haberin Devamı

Instagram Nasıl Siyah Yapılır?

Tüm dünyada aktif bir şekilde kullanılan Instagram, kullanıcılarına yepyeni farklı özellikler sunuyor. Sunulan bu özellikler kişiler tarafından kolay bir şekilde kullanılabiliyor. Aynı zamanda tüm bu yeni özellikler kişiler tarafından aktif edilebiliyor.

Kullanmak istemeyen kullanıcılar için özelliği kapatma seçeneği de bulunuyor. Özellikle sunulan özelliklerden biri olan siyah tema, kişilerin oldukça ilgisini çekebiliyor. Kişiler isterse temasını siyah yapabiliyor veya eskisi gibi kullanabiliyor. Tamamen kullanıcıların isteğine bağlı olarak kullanılan bu siyah tema kolay bir şekilde aktif edilebiliyor.

Kişiler nasıl bu özelliği aktif edeceğini merak ederek, internet ortamında araştırmalar yapabiliyor. Instagram uygulamasında siyah tema yapmak için, uygulamanın ayarlar bölümüne girilmesi gerekir. Kişiler uygulama ayarları kısmında bulunan arama bölümünde karanlık mod yazarak, siyah tema özelliğine ulaşabilir. Bu aşamadan sonra özelliği aktif ederek, artık uygulamayı siyah temalı bir şekilde kolayca kullanabilir. 

Haberin Devamı

Instagram Temasını Karartmak Nasıl Olur?

Instagram uygulamasında siyah tema kişiler tarafından kullanılıyor. Fakat kullanmayı bilmeyen kişiler bu özelliği nasıl aktif edeceğini öğrenmek istiyor. En azından sadece denemek için görmek isteyen kişiler, siyah ekran özelliğini aktifleştirmek istiyor. Kişiler bu siyah temayı aktif edebilmek için uygulama içerisine girmesi gerekir. Uygulama içerisine giren kişiler ayarlar bölümünden karanlık mod araması yaparak, özelliğe kısa süre içerisinde ulaşabilir.

Bu özelliğe ulaşan kişiler tek tıkla siyah temayı aktif edebilir ve karanlık bir şekilde uygulamayı kullanabilir. Oldukça gözleri rahatlatan bu tema, tüm Instagram kullanıcıları tarafından tercih ediliyor. Kişiler bu aşamaları takip ederek kolayca Instagram temasını karartabilir ve istediği her an eski haline kolayca çevirebilir.