Teknoloji Steve Jobs Çizgi Roman Karakteri Oluyor!

Steve Jobs Çizgi Roman Karakteri Oluyor!

14.03.2013 - 12:40 | Son Güncellenme:

Hayatı boyunca kendine boş vakit ayırmadan ve pes etmeden çalışarak idol haline gelen Apple kurucusu Steve Jobs, şimdi de Manga çizgi romanının başkarakteri oluyor.

Steve Jobs Çizgi Roman Karakteri Oluyor

Apple’un kurucusu olan Steve Jobs’ı sadece bir CEO’dan veya kurucudan ibaret görmek yanlış olur. iPad, iMac, Macbook, iPhone, iPod gibi ürünleriyle teknoloji dünyasına büyük bir alternatif sunan Steve Jobs, popüler kültüre yaptığı desteklerle de milyonların hayran olduğu bir yönetici haline gelmişti.

Haberin Devamı

Hayatının çeşitli evrelerinde sürekli bulmayı, noktaları birleştirmeyi ve gelişmeyi esas alan Jobs’ın teknoloji harici eserlerinin biri de; hayranlarına büyük bir bakış açısı içeren kitapları oldu.

Onlarca belgesel ve kitaplarda yer verilen Jobs’ın düşünce ve yaşam stratejisine bir yenisi daha ekleniyor. Büyük bir yapıt olacağı düşünülen Bestseller biyografisinin yanında Ashton Kutcher’in başrolünü üstlendiği Jobs filmi ile beyaz perdede karşımıza çıkan Steve Jobs, şimdi de bir manga çizgi romanının başkahramanı oluyor.

Mari Yamazaki isimli manga sanatçısının kaleminden çıkacak olan çizgi roman Walter Isaacon’un Steve Jobs adlı biyografisinden yola çıkılarak hazırlanacak. Yalnızca Japonya’da yayınlanacak olan çizgi roman serisi Steve Jobs’ın başarılarını, hayatını ve düşüncelerini konu alacak. Çizgi roman, KISS isimli dergide yer alacak.

Haberin Devamı

Manga eserlerinde ödül üstüne ödül almayı hak eden Mari Yamazaki’nin en popüler çalışması olan “Therme Romae”, geçtiğimiz yıl içinde sinema filmine de uyarlanmıştı. Aşağıdaki Yamazaki imzalı resim ise Steve Jobs çizgi roman karakterinden ortaya çıkan ilk kare.