Teknoloji Tablet ve Akıllı Telefonlarda Hotmail Kullanımı (Outlook)

Tablet ve Akıllı Telefonlarda Hotmail Kullanımı (Outlook)

27.01.2014 - 12:04 | Son Güncellenme:

Hotmail kullanımı iletişim ağları içerisinde en geniş ve güvenilir olan e-posta hizmetidir. Bu e-posta hizmetini istediğiniz anda, istediğiniz yerden anında e-postalarınızı görebilirsiniz.

Tablet ve Akıllı Telefonlarda Hotmail Kullanımı (Outlook)

Hotmail kullanımı iletişim ağları içerisinde en geniş ve güvenilir olan e-posta hizmetidir. Bu e-posta hizmetini istediğiniz anda, istediğiniz yerden anında e-postalarınızı görebilirsiniz. E-posta sıralamasında zirvedeki yerini alan Hotmail hizmeti her geçen artan kullanıcı sayısı ile iletişim ve mesajlaşma ağları içerisinde lider durumda olmaktadır. Hotmail hizmeti kullanımı internetin ilk kullanıldığı anlardan bu yana sürekli artan kullanıcıları ile e-posta hizmetinde tek başına liderliği sürdürürken, e-posta kullanımının artığı yıllarda rakip e-posta hizmetleri tarafında belli bir düşüş yaşadı. Hotmailin değişin internet kullanımında düşüş yaşamasının sebebi, halen daha eski ara yüz kullanımının olması ile kullanıcılarında düşüş yaşansa da, Hotmail hizmeti kendini yenilemeye giderek kendini yeniledi.

Kullanıcılarına Outlook adı ile hitap eden Hotmail, kullanıma açıldığı gün 1 milyon yeni kullanıcıya ulaştı. Eski kullanıcılarını da unutmayan Hotmail hizmeti yeni Outlook hizmetine geçerken eski kullanıcılarının tüm kişisel bilgilerini de Outlook hizmetine uyarlayarak kullanıcılarından tam not aldı. Hotmail hizmeti yeni ara yüzü ile her geçen gün kullanıcılarında artış olmaktadır. Outlook hizmeti ile e-postalarınıza istediğiniz anda ulaşabilir, anında cevap verebilirsiniz. Belge düzenleme işlemelerinizi anında yapabilir, Hotmail hizmeti sizin yerinize son yapılan veri değişikliğini anında kayıt edebilmektedir. Hotmail’in yeni özellikleri içinde olan süpür bölümü ile istemediğiniz ve sürekli gelen kutunuzun dolmasına sebep olan e-postalar için süpür bölümünde bu istemediğiniz mesajları silmesini ve engellemesini onaylamanız yeterlidir.

Sizlerin silmekten kurtaran süpür bölümü, gelen kutunuzda görünmeden fazlalık yapmadan kendi sistemi içinde gelen mesajları anında silmektedir. Gelen kutunuzda fazlalık olmadan sizlere rahat kullanım imkânı sağlamaktadır. Renkli ara yüz seçenekleri ile Hotmail kullanımı tüm kullanıcıları tarafından sevilmektedir. Kullanıcılarının rahat kullanımı ile sizlerin gelen kutunuzu ve önemli dosyalarınızı güvenli bir şekilde saklamaktadır. Hotmail profilinize resim, video, müzik ekleyebilir, profilinizi renkli düzenlemeler yapabilirsiniz. Hotmail kullanıcıların arttığı son günler de android işletim sistemli telefon ve tabletlerde Hotmail kullanılmaya başlandı. Çalışma ve sosyal hayatın hızlı değişiminden sizde geride kalmamak için sürekli e-posta kontrollerinizi yapmak durumunda kalırsınız. Hotmail kullanımının telefonlarımıza ve kolaylıkla taşınabilen tabletlerimize girmesi ile sizde kolaylıkla e-postalarınıza ulaşabilirsiniz.

Gelen maillerinizi bilgisayar ekranındaymış gibi görüntü özellikleri ile her gittiğiniz yerlerden Hotmail hizmeti kullanımını sağlayabilirsiniz. Telefonlarınızdan her an Hotmail hizmetini kullanabilir, resim, video ve fotoğraflarınızda düzenlemeler yapıp, hotmailiniz içerisinde düzenlemeler yapabilirsiniz. Gelen kutunuzda bulunan fotoğraflarınızı anında telefonunuza indirip, görme imkânına varabilirsiniz. Gönderdiğiniz resimlerinizi da alan kişiler yaptığınız düzenlemeleri görebilir, slâyt görüntü olarak izleme imkânına varırsınız. Telefon ve tabletlerden rahatlıkla Hotmail hizmetini kullanabilir, gelen kutunuzdaki tüm verileri anında ulaşabilirsiniz. Android işletim programı ile sizlerde anında e-posta hizmeti kullanmaya başlayabilirsiniz. Her geçen gün daha fazla kullanıcıya sahip olan Hotmail hizmeti ile sosyal ağlara da kolaylıkla kullanabilirsiniz.