Teknoloji Telefonunuzun Küçük Kahramanı:"CulCharge"

Telefonunuzun Küçük Kahramanı:"CulCharge"

09.07.2013 - 15:54 | Son Güncellenme:

Günlük hayatta beklenmedik bir anda biten şarjlar, birçok akıllı cihaz kullanıcısını mağdur etmeye devam ediyor! İşte şarj cihazlarını yanından ayıramayanlara harika bir ürün!

Telefonunuzun Küçük Kahramanı:CulCharge

Günümüzde en çok kullandığımız araçlarından biri olan cihazlar, hiç beklemediğimiz bir anda bizi yarı yolda bırakabiliyor. Geçtiğimiz günlerde haberimizde de . Ancak bu gelişme, firmalarla olan görüşme ve uygulama olarak biraz zaman alacağı için özelliklelerin, ’ların veya birçok kullanıcı kitlesine sahip iPod’ların şarj sürelerine gelen yoğun eleştiriye alternatif çözüm sunan yeni ürünlerle karşınızdayız.

Haberin Devamı

’ın kullanıcılarına sunduğu orijinal kutunun içinde şarj aletinin ve yenilenen 9 pinli lightning kablosunun küçültülmüş olması, bazı kullanıcılar için henüz her an yanınızda bulundurmak için cazip bir boyutta değil.

Indiegogo’da başlatılan 15 bin dolar değerindeki projenin 10 bininin toplanması üzerine üretimi gerçekleştirilen “CulCharge”, tam da gün içinde akıllı cihazlarını aktif kullanan Apple’cılara göre. Yeni nesil USB belleklerin boyutunu andıran şarj aparatı, 4 cm uzunluğa ve 3 mm inceliğe sahip. Esnekliğiyle istenildiği gibi şekillendirilen CulCharge, anahtarlığınızda yer alabilecek kadar küçük.

Bir ucu şarjı biten cihaza, diğer ucu da enerji kaynağına takılan aparat, 8 ayrı marka ve modelin şarj soketine sahip. Tüm Android’li akıllı cihazlara uyumluluk gösteren CulCharge, iPhone 5/4S/4/3GS, iPad Mini/1/2/New ve iPod’un 5. nesil modelleri ile uyumlu olarak geliyor.