Teknoloji TikTok yeni özelliği 'konu' üzerine odaklanıyor

TikTok yeni özelliği 'konu' üzerine odaklanıyor

04.03.2021 - 09:23 | Son Güncellenme:

TikTok pek çok yeni özelliği bünyesine ekliyor. Farklı platformların birbirinden esinlenerek özellikleri bünyesine eklediğini biliyoruz. Buna ek olarak TikTok yeni bir özelliği devreye sokmaya hazırlanıyor.

TikTok yeni özelliği konu üzerine odaklanıyor

Sosyal medya platformlarının yeni özelliklerini paylaşmasıyla bilenen Matt Navvrra, Tiwitter hesabı üzerinden yeni bir TikTok özelliği paylaştı. Bu kapsamda artık kullanıcılar ‘kategorilere ayrılmış konular’ ile karşılaşacak. Komik, öğretici, hayvanlar ve oyun gibi pek çok konu başlığı altında toplanacak olan yeni videolar, kullanıcıların ilgilendikleri içerikleri daha kolay bulmalarını sağlayacak.

Haberin Devamı

TikTok konular başlığını kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor

TikTok normalde takip ettiğiniz kişilerin ya da takip ettiğiniz kişilere benzer hesapların videolarını önünüze düşürüyor ve aslında ‘gerçekten de ilgilenmediğiniz konularla’ alakalı videolarla karşılaşabiliyorsunuz. TikTok’un konular kategorileri sayesinde artık bu sorun ortadan kalkıyor. Özellik şu anda kısıtlı kullanıcıya ulaşıyor ve test aşamasında. İlerleyen günlerde bu özellik her kullanıcıya sunulur mu bilmiyoruz ancak gelmesi durumunda kullanıcıların bu durumdan hoşnut olacağı kesin.