Teknoloji Transformers’ın Yeni Filmi Belli Oldu

Transformers’ın Yeni Filmi Belli Oldu

18.05.2016 - 11:21 | Son Güncellenme:

Önümüzde bizi bekleyen, çekilecek onlarca Transformers filminin olduğu daha önce resmen Paramount Pictures tarafından açıklanmıştı.

Transformers’ın Yeni Filmi Belli Oldu

Bu açıklamaya göre yıllar içerisinde bir çok yeni Transformers filmi göreceğiz. Serinin bir sonraki filminin ismi de artık belli. Hiç beğenilmeyen ve çok kötü eleştiriler alan dördüncü filmden sonra gelen devam filmlerinin olacağı haberi tepki çekmişti. Şimdi ise yeni filmin detayları belli oldu.

Haberin Devamı
Bizi Neler Bekliyor

Serisinin beşinci filminin adı Transformers: The Last Knight olarak açıklandı. Michael Bay‘in yöneteceği film Hollywood’un en karlı serilerinden biri olarak devam edecek. Kendisinden önceki 4 film toplamda 3.75 milyar dolar kar etti. Serinin dördüncü filminde başrol oyuncusu Shia LaBeouf yapımdan ayrılmış ve yerine Mark Wahlberg gelmişti. Yeni filmde de Wahlberg başrolde olacak ve yanında ise Isabela Moner, Jerrod Carmichael gibi isimler yer alacak. Filmin çekimlerine 6 Haziran tarihinde Detroit’te başlanacak.

2014 yılında gösterime giren Age of Extinction beğenilmemesine rağmen serinin en çok kar eden ikinci filmi olmuştu. Buna göre diyebiliriz ki Transformers ismi izleyicileri sinemaya çekmeye yetiyor. Yeni filminde yüksek karlılık başarısı göstermesi bekleniyor. 2017 yılında gösterime girecek olan The Last Knight filminden sonra ise 2018 yılında bir de özel bir Bumblebee filmi gelecek. Bunu ise 2019 yılında serinin 6. filmi takip edecek.