Teknoloji Tüm iPhone Modellerinin Şarj Süresi Karşılaştırıldı!

Tüm iPhone Modellerinin Şarj Süresi Karşılaştırıldı!

14.09.2015 - 17:50 | Son Güncellenme:

Apple’ın yeni nesil akıllı telefon modelleri iPhone 6S ve 6S Plus, şarj süresiyle oldukça iddiaydı! Peki gerçekten de öyle mi? İşte o grafik… Apple’ın yeni nesil akıllı cihazlarını tanıttığı San...

Tüm iPhone Modellerinin Şarj Süresi Karşılaştırıldı

Apple’ın yeni nesil akıllı telefon modelleri iPhone 6S ve 6S Plus, şarj süresiyle oldukça iddiaydı! Peki gerçekten de öyle mi? İşte o grafik… Apple’ın yeni nesil akıllı cihazlarını tanıttığı San Francisco’daki etkinlikte, iPhone 7 mi olacak iPhone 6C olacak mı gibi sızıntılar son bularak iPhone 6S ve 6S Plus olarak karşımıza çıkmıştı. Gelişmeleri dakika dakika sizlerle paylaştığımız etkinlikte Apple TV, tvOS, WatchOS 2, Apple Watch 2, yeni iPad Mini, iPad Air ve iPad Pro modelleri de tanıtılmıştı. Tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başaran iPhone 6S ve ağabey modeli 6S Plus, yeni bir renk seçeneğiyle de birlikte gelmişti.

Haberin Devamı

2 GB Ram ve A9X işlemciden güç alan yeni nesil iPhone’ların batarya kapasitesi yükseltilmemiş hatta düşmüştü. 1810 mAh batarya ile karşımıza çıkan iPhone 6’ya kıyasla iPhone 6S’in batarya kapasitesi 1715 mAh. Hal böyle olunca şarj konusundaki beklentiler de pek yüz güldürmüyor. İşte tüm iPhone modellerinin batarya kullanım karşılaştırması: