Oyun Dunyasi Türkçe Football Manager 2015 İle Daha Keyifli Futbol

Türkçe Football Manager 2015 İle Daha Keyifli Futbol

05.11.2014 - 10:04 | Son Güncellenme:

İnceliklerin oyunu olan Football Manager 2015, oyunu unutmuş olanlar için bile güzel seçenekler sunuyor.

Türkçe Football Manager 2015 İle Daha Keyifli Futbol

Football Manager Klasik modunda oyunun her şeyiyle uğraşmak yerine sadece takım yönetimine odaklanıp daha hızlı ve basit bir oyun oynayabiliyorsunuz. Yok her şeyiyle uğraşacağım derseniz keyfiniz bilir. Ama oyuna alışık olmayanların menü kalabalığında kaybolacağını da şimdiden söyleyelim.

Haberin Devamı

Football Manager 2015'in Türkçe olması oyunu oynarken büyük kolaylık sağlıyor. Gerçi oyunun İngilizcesine alışmış olanlar sonradan Türkçeleştirilmiş her oyunda olduğu gibi bir şaşırma yaşayabilir. Yeni oyunun getirdiği güncel kadrolar dışında ikinci yeniliği ise maç animasyonlarının daha düzeltilmiş olması. Football Manager serisi bu konuda hiç bir zaman Championship Manager ile kapışamadı ama CM topu attıktan sonra elimizde başka bir alternatif kalmadı.

Özetle yeni oyun yepyeni bir Football Manager değil. Daha çok evrim geçirmiş bir oyun diyebiliriz. İçinden ayrıntı fışkıran ve meraklılarını yine ekrana çivileyecek kadar iyi bir oyun olmuş. Bir de şu 3 boyutlu animasyonları daha keyifli yapsalar tadından yenmeyecek.

Haberin Devamı

Buradan Football Manager 2015 inceleme yazısının devamı okunabilir.