Teknoloji Turkcell T70 ve T Tablet Tanıtıldı!

Turkcell T70 ve T Tablet Tanıtıldı!

12.05.2016 - 14:50 | Son Güncellenme:

Turkcell yeni nesil telefonu Turkcell T70 ve T Tablet lansmanını yaptı. Peki yeni telefon ve tabletin özellikleri neler? Fiyatları ne olacak?

Turkcell T70 ve T Tablet Tanıtıldı

GSM Operatörlerinin telefon yapmaları son dönemde oldukça popüler. Türk Telekom ve Vodafone bu noktada yola dünyanın en büyük 3. cep telefonu üreticisi Huawei ve LG ile yola devam ederken Turkcell, kendi markasını taşıyan Turkcell T70 ve T Tablet ile yola devam ediyor.

Haberin Devamı

Turkcell T70 hakkında bir süredir konuşuluyordu ve açıkçası telefondan çokta fazla şey bekleniyordu ama yapılan lansmanda Turkcell T70‘in tamamen fiyat odaklı bir ürün olduğunu görüyoruz. 889 TL‘ye satılan Turkcell T60‘ın kardeşi niteliğindeki yeni telefonun 889 TL vermek istemeyen orta segment kullanıcılar için pazara sunulduğunun altını çizelim.

Evet, rakam artarken daha fazla teknik özellik bekleniyordu ama Turkcell, Türk Telekom‘un LG K8‘ine karşılık böyle bir ürün ortaya koyuyor. Daha fazla hafıza ve daha fazla RAM gücü sunan Turkcell T70‘in geniş incelemesini sizlerle önümüzdeki günlerde paylaşacağız.

699 TL‘ye satılacak olan Turkcell‘in yeni nesil telefonuna ait teknik özellikler şöyle;

Haberin Devamı
Turkcell T70 Teknik Özellikler 5,2 inç 1280×720 piksel LCD ekran (Turkcell T60 ile aynı) Qualcomm Snapdragon 210 16 GB hafıza 32 GB Hafıza kartı desteği 8 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kamera 2400 mAh ZTE üretimi

Telefonun kamera çözünürlüğü düşük olsa da özelliklerini oldukça beğendik. Bu fiyat segmentinde sesli komutla selfie çekimi ve otomatik netleme güzel özellikler.

Arayüz tarafında büyük ikon ve büyük karakterler sayesinde özellikle yaşlı kişilerin düşünüldüğünü görüyoruz. Kolay ekran tasarımı sayesinde oldukça rahat bir kullanıcı deneyimi sağlayan yeni nesil telefonun Android 6.0 Marshmallow ile geldiğini de belirtelim.

Telefonun farklı tarifler üzerinden almak mümkün. Yakında tüm detayları sizlerle paylaşacağız…

Turkcell telefonunun yanında Reader ile ortaklaşa yaptığı ve adına “T Tablet” verdiği bir tableti de tanıttı.

8 inç 1280×800 piksel ekran çözünürlüğüne sahip T Tablet, Mediatek‘in 1GHz hızında çalışan 4 çekirdekli işlemcisini kullanıyor ve 349 TL‘lik satış fiyatı ile birçok öğrenci kardeşimize tatil hediyesi olabilir diye düşünüyoruz.

Turkcell’e ve Çocuklara özel BiP, fizy, Turkcell TV+, Turkcell Akademi, Akıllı Depo, GollerCepte, Mobil Asistan, Kolay Kullanım Arayüzü,Kart Ekranı, T70 Keşif, uygulamaları ile gelen yeni nesil T Tablet incelemesini de önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız..

Turkcell T70 ve T tablet”in detaylı fotoğraflarına sonraki sayfalarda görebilirsiniz.