Teknoloji Türksat ile Discovery ortaklığı 3 yıl daha uzatıldı!

Türksat ile Discovery ortaklığı 3 yıl daha uzatıldı!

31.12.2020 - 12:35 | Son Güncellenme:

Türksat ve Discovery arasında imzalanan anlaşmayla Discovery kanalları Discovery Science, ID, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanalları KabloTV'deki yayınlarına 3 yıl daha devam edecek.

Türksat ile Discovery ortaklığı 3 yıl daha uzatıldı

Türksat AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Türksat KabloTV müşterileri,  Discovery Channel'ın "Altın Peşinde", "İşte Sürat İşte Ses", "Ölümcül Av", ID'nin  "Jeffrey Eppstein'ı Kim Öldürdü?", "İhanet ve Kan Bağları", "Discovery Science'ın  Evrenin İşleyişi", "Nasa'nın Açıklanamayan Dosyaları" ve "Tarihe Yakından Bakış"  gibi programlarına 3 yıl daha erişebilecek.

Haberin Devamı

Bu içeriklerin yanı sıra, müşteriler Eurosport kanalları tarafından  yayınlanacak, dünyanın en prestijli spor etkinliklerinden biri olan Avustralya  Açık Tenis Turnuvası'nı, Tokyo 2021 Yaz Olimpiyatları'nı ve Tour de France  bisiklet yarışlarını da izlemeye devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türksat AŞ Genel Müdürü Cenk Şen,  Türkiye'nin ilk ve tek kablolu dijital TV platformu KabloTV'nin, kullanıcılarına  ilk günden beri her beğeniye hitap eden zengin içerikler sunduğunu bildirdi.

Şen, yaşanan değişim rüzgarını arkasına alarak gün geçtikçe gelişmekte  olan dijital dünyanın gereklerini ve yenilikçi hizmetlerinde en yeniyi yakalamayı  hedefleyen KabloTV'nin, bu konuda ilklere imza atarak sektördeki farklılığını  ortaya koyduğunu belirterek, KabloTV müşterilerine sunulan içeriğin  zenginleştirilmesi kapsamında, belgesel severler tarafından yakından takip  edilecek Discovery Channel'ı Türksat Kablo abonelerine ulaştıran bu anlaşmadan  memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Discovery Kıdemli İş Geliştirme Müdürü Birgül Öztürk de "Türksat ile  olan iş birliğimizi sürdürdüğümüz için çok mutluyuz. İmzalanan anlaşma sonucu  Kablo TV aboneleri, macera, yaşam tarzı, suç ve spor gibi türleri barındıran  geniş bir içerik yelpazesine erişim sağlayacaklar." değerlendirmesinde bulundu.