Teknoloji Twitch Hacklendi! Tüm Şifreler Çalındı

Twitch Hacklendi! Tüm Şifreler Çalındı

25.03.2015 - 13:45 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü canlı yayın platformu Twicth, dün gece hacklendi! Kullanıcı şifrelerinin ele geçirildiği biliniyor! Detaylar haberimizde…

Twitch Hacklendi Tüm Şifreler Çalındı

Bilgisayar/ konsolu kullanıcılarının oynadığı oyunu ve iş dünyasında gerçekleştirilen sunum, yayın, etkinlik videolarını canlı yayın ile takipçileriyle buluşturan Live Streaming yani canlı yayın platformu Twitch, dün gece hacklendi. Çevrimiçi video akış servisi Twitch, geçtiğimiz yaz aylarında yüksek bir fiyata Amazon tarafından satın alınmıştı ve güvenlik düzeyinin arttırılacağı paylaşılmıştı.

Haberin Devamı

İsmi açıklanmayan bir hacker grubu tarafından düzenlenen saldırıda kullanıcı şifrelerinin ele geçirilerek kullanıcı şahsi bilgilerinin çalındığı söyleniyor. Amazon yönetimindeki canlı yayın platformunun, saldırı sonrasında yöneticiler tarafından tüm kullanıcı şifrelerinin sıfırlandığı ve kullanıcılara mail atıldığı biliniyor.

Eğer siz de Twitch kullanıcısıysanız, mailinize gelen linke tıklayarak veya şifremi unuttum yöntemi ile şifrelerinizi daha zor bir kombinasyon ile güncelleyin. Yeni belirleyeceğiniz şifrenizde büyük harf, küçük harf, rakam ve noktalama işaretlerinden en az birini kullanmaya gayret gösterin.

Yaşanan en son hack olaylarını görmek için tıklayın.

Haber Link: