Teknoloji Twitter'da 'Popüler Makaleler' dönemi başlıyor

Twitter'da 'Popüler Makaleler' dönemi başlıyor

21.09.2017 - 17:14 | Son Güncellenme:

Twitter, ağınızda şu anda nelerle uğraştığını gösteren yeni bir özellik yayınladı. Popüler Makaleler adı verilen özellik, takip ettiğiniz insanlar tarafından paylaşılan veya etkileşim içindeki makaleleri gösterecek.

Twitterda Popüler Makaleler dönemi başlıyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Twitter'ın iOS ve Android cihazlara getireceği Popular Articles ya da Popüler Makaleler özelliğii takip ettiğiniz kişilerin en çok okuduğu Twitter dışı içerikleri görmenizi sağlayacak. Ayrıca, bulunduğunuz konumda popüler olan makalelere bağlantıları da gösteriyor. Hikaye başlığına tıkladıktan sonra makale Twitter uygulamasında açılıyor. Bu, Twitter'ın Keşfet sekmesinde bulunuyor.

Twitterda Popüler Makaleler dönemi başlıyor


Twitter'ın yeni özelliği, bağımsız bir uygulama olan Nuzzel'a oldukça benziyor. Nuzzel'da da Facebook ve Twitter ağınızdaki kişilerin beğendiği ve paylaştığı popüler makaleleri görebiliyorsunuz. Fakat Twitter'ın Popular Articles aracı, şu an için Nuzzel kadar işlevsel çalışmıyor.

Twitter son birkaç yıldır, platformu yeni ve sıradan kullanıcılar için daha kullanışlı kılmak için bazı yollar deniyor. Bu sayede Twitter, Facebook’un kalabalık ana sayfasından kurtulmak isteyenler için sade ve bilgilendirici bir uygulama haline geliyor.