Teknoloji Ubisoft’tan Sağlam Bir Oyun Geliyor!

Ubisoft’tan Sağlam Bir Oyun Geliyor!

14.05.2015 - 16:50 | Son Güncellenme:

Gelen bilgilere göre Fransız video oyun geliştiricisi Ubisoft, hâlâ üzerinde çalışmakta olduğu son oyunu Assassin’s Creed: ...

Ubisoft’tan Sağlam Bir Oyun Geliyor

Gelen bilgilere göre Fransız video oyun geliştiricisi Ubisoft, hâlâ üzerinde çalışmakta olduğu son oyunu Assassin’s Creed: Syndicate’ın yanı sıra epik kalitede bir oyun daha hazırlıyor. Yani bu yıl içerisinde, yepyeni bir AAA oyuna daha kavuşmamız hayli olası. Prince of Persia, Rayman, Splinter Cell, Rainbow Six, Assassin’s Creed ve FarCry gibi serileri ve Child of Light ile Valiant Hearts gibi sanat eseri oyunlarıyla firma, pek çok oyuncunun gönlünde öyle veya böyle yer edinmesini bildi. Ancak Watch_Dogs gibi hayal kırıklıkları da oyuncuların canını sıkmıştı. Ubisoft hayranı oyuncuların umudu, yeni gelecek oyunun Watch_Dogs gibi can sıkmaması olacaktır şüphesiz.

Haberin Devamı

Şimdi gelelim Ubisoft’un duyuracağı yeni AAA kalitedeki oyunun son detaylarına. Ubisoft’un kurucu CEO’su Yves Guillemot, genel olarak detay vermekten kaçınsa da; birkaç ufak bilgi paylaşmaktan da geri kalmamış. Öncelikle Ubisoft’un yeni oyununun, E3 2015 oyun fuarında duyurulmayacağını belirtelim. Verilen bilgilere göre oyun, bu yılın sonbahar aylarında detaylandırılacak ve bu esrarengiz oyunun ismi de o zamanaçıklanacak. Evet, bilgilerin biraz kısıtlı olduğunun farkındayız; ancak yeni bilgiler gelince, oyunun detaylarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kısmen (%20) Amerikalı Electronic Arts ile ortak olan firmanın, EA’den bağımsız olarak çalıştığını da belirtmekte fayda var. Şu anda 28 ülkede stüdyoları bulunan bir oyun firması; 2008 yılından bu yana da Avrupa’nın 3.büyük video oyun ve yapımcı firması olarak varlığını sürdürüyor. Firmanın, geçtiğimiz günlerde detaylandırdığı Assassin’s Creed: Syndicate’ın tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.