Teknoloji Watch Dogs 2,Linkedin’de Göründü!

Watch Dogs 2,Linkedin’de Göründü!

05.05.2015 - 10:00 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sene 27 Mayıs’ta piyasaya sürülen Watch Dogs, iyi bir satış grafiği yakalamış ve kendine birçok hayran edinmişti.

Watch Dogs 2,Linkedin’de Göründü

Oyunun hayranları merakla ikinci oyundan gelecek bir haberi bekliyorlardı. Ve geçtiğimiz günlerde Watch Dogs 2 ile ilgili bir gelişme yaşandı.
Ubisoft’ta çalışan JulienRisse adlı oyun programcısı Linkedinprofilini güncelleyerek projeler kısmına Watch Dogs 2'yi ekledi. Zaten Watch Dogs 2'nin geliştirilmeye başlandığı tahmin ediliyordu, ancak bu gelişmeyle beraber bu tahminin doğru olma ihtimali iyice artmış oldu.
Risse, bu haberin duyulmasından kısa süre sonra Watch Dogs 2‘yi projeler kısmından kaldırdı. Ayrıca Risse’ninprofilinde yer alan projelere bakıldığında ilk Watch Dogs oyununun geliştirici ekibinde yer aldığı da görülüyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haziran ayında Ubisoft CEO’su YvesGuillemot, Watch Dogs oyununda yönettiğimiz karakter olan AidenPearce’ın devam oyununda olmayacağını belirtmişti.

Şu ana kadar Ubisoft’tan yeni Watch Dogs oyunuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Ancak haziran ayında gerçekleşecek olan E3 2015'te oyunla ilgili bir duyuru yapılabilir.