Teknoloji WhatsApp yepyeni bir özellik üzerinde çalışıyor: Çok işe yarayacak!

WhatsApp yepyeni bir özellik üzerinde çalışıyor: Çok işe yarayacak!

22.03.2021 - 14:36 | Son Güncellenme:

Yeni ortaya çıktığı kadarıyla WhatsApp ilk etapta iOS için ilerleyen dönemde ise diğer platformlar için yeni özelliğini kullanıcıların beğenisine sunulacak. TestFlight Beta Programı aracılığıyla şirketin sesli mesaj oynatma hızını test ettiğini gösteren bazı detaylar belli oldu.

WhatsApp yepyeni bir özellik üzerinde çalışıyor: Çok işe yarayacak

Sesli mesajların oynatma hızını değiştirmeyi sağlayan bu yeni özellik üç farklı ayar sunuyor. WABetaInfo’nun paylaştığı özelliğe göre WhatsApp’ın 2.21.60.11 sürümünde görülecek bu yeni özellik henüz kullanıcılara sunulmak için hazır değil ancak ilerleyen güncellemelerde karşımıza çıkabilir.

Haberin Devamı

WHATSAPP'TAN YENİ ÖZELLİK: SESLİ MESAJLARIN OYNATMA HIZI DEĞİŞEBİLECEK

Bu özellikle normal hızda bir mesajı dinlerken 1.5x ya da 2.0x hızda ayarlamak mümkün hale gelecek. Söylenene göre iOS için görünen ancak Android beta kullanıcıları için de sunulması beklenen bu ayarlama, ilerleyen süreçte masaüstü sürümü için de gelecek deniyor.

Daha önce de WhatsApp’ın kullanılamayacağı telefon modelleri belli olmuştu. Eski güncellemeleri alan Android ve iOS cihazları etkileyecek bu karar sonrası şimdi de iOS desteği güncellendi. Azımsanmayacak kadar iOS 9 kullanıcısı bulunuyor ve WABetaInfo tarafından yeni çıkartılan bilgilere göre artık WhatsApp’a giriş yapılamayacak.