Teknoloji WhatsApp’ın Android için yeni özelliği yolda! İşte yenilikler

WhatsApp’ın Android için yeni özelliği yolda! İşte yenilikler

31.08.2021 - 10:13 | Son Güncellenme:

Bir süredir tartışmalarla adından söz ettirse de WhatsApp, önemli bir kullanıcıya hitap ediyor. Yeni özellikleriyle de çok konuşulan mesajlaşma uygulaması aldığı güncellemeyle kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

WhatsApp’ın Android için yeni özelliği yolda İşte yenilikler

WhatsApp Android Beta güncellemesinin 2.21.18.7 sürümü gelen özellikler arasında kaybolma modu da bulunuyor. Bu özellik sayesinde tüm yeni sohbetler kaybolan mesajlar moduyla başlayacak. WhatsApp geliştiricilerinin üzerinde çalıştığı bu özellik beta kullanıcılarına gelmiş olsa da ilerleyen süreçte tüm kullanıcılara sunulacak.

Haberin Devamı

YENİ ÖZELLİKLER GELİYOR

Kaybolma modu adından da anlaşılacağı üzere bir gizlilik ayarı. Yeni sohbetleri otomatik olarak geçici sohbetlere dönüştürüyor.

WABetaInfo tarafından ortaya çıkartılan özelliklerden biri de ‘mesajlara tepki verme’ olmuştu. Kullanıcıların mesajlara cevap vermek yerine Instagram’daki gibi tepki vermeleri sağlanacak. Özellik şu anda geliştiriciler tarafından test ediliyor ancak şu anda beta testindeki kullanıcılar için mevcut değil.

Bir diğer yandan beta kullanıcıları için karanlık ve aydınlık modlardaki kullanıcı deneyiminin daha iyi görünmesini sağlamak amacıyla denemeler yapılıyor.