Teknoloji Windows 10 S artık tüm bilgisayarlar için indirilebilir durumda

Windows 10 S artık tüm bilgisayarlar için indirilebilir durumda

02.08.2017 - 17:20 | Son Güncellenme:

Microsoft tarafından geçtiğimiz mayıs ayı içerisinde duyurulan ve daha çok eğitim odaklı olan Windows 10 S adlı işletim sistemi tüm kullanıcılar için yayınlandı.

Windows 10 S artık tüm bilgisayarlar için indirilebilir durumda

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Microsoft, geçtiğimiz mayıs ayında Windows 10 Cloud adıyla anılan ve Google Chrome OS'ye rakip olacak yeni işletim sistemi Windows 10 S'yi resmi olarak duyurmuştu. Şimdiyse bu işletim sistemi tüm kullanıcılar için hazır durumda.

Windows 10 S'i ücretsiz indirmek için Windows 10 Pro, Windows 10 Pro Education veya Windows 10 Enterprise sürümlerinden birine sahip olması gerekiyor. Windows 10 Home kullanıcıları ne yazık kic Windows 10 S’ten faydalanamıyor. Windows 10 S ISO dosyasını indirdikten sonra Windows 10 yüklü bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Bu arada Windows 10 S, sadece Windows Mağaza’da yer alan uygulamaları çalıştırabiliyor.

Windows 10 S bilgisayarınızda aktif hale geldikten sonra, gelecek güncellemeler için de hazır hale geliyorsunuz. Eğer daha sonra Windows 10 Pro'ya geri dönmek isterseniz Windows Store üzerinden kolayca geri dönebilirsiniz.