Teknoloji Windows Old Klasörü Nedir, Ne İşe Yarar? Windows Old Klasörü Nasıl Silinir?

Windows Old Klasörü Nedir, Ne İşe Yarar? Windows Old Klasörü Nasıl Silinir?

12.12.2021 - 01:46 | Son Güncellenme:

Windows da kullanılmakta olan birçok çeşitli klasör bulunmaktadır. Siz de Windows da bulunan klasörler hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Windows klasörlerinden birisi de Windows old olarak bilinmektedir. Windows old klasörü nedir, ne işe yarar? Windows old klasörü nasıl silinir tüm detayları ile sizler için derledik.

Windows Old Klasörü Nedir, Ne İşe Yarar Windows Old Klasörü Nasıl Silinir


Windows da bulunan birçok klasör vardır. Bilgisayara format atılması durumunda veya Windows sürümünü güncellemeniz durumunda ortaya çıkabilecek olan bir dosya olduğu söylenebilir.

Windows Old Klasörü Nedir, Ne İşe Yarar?

Windows old klasörü, bilgisayarınızda bulunan Windows sürümünü güncellemeniz ve yükseltmeniz durumunda karşınıza çıkabilecek olan bir klasör olarak bilinmektedir. Windows old klasörü bilgisayara format atılması durumunda da karşınıza çıkabilecek olan dosyalardan birisi olarak ifade edilebilir. Windows old klasörünün içinde eski işletim sistemine ait olan dosyaların bulunduğu bilinmektedir.

Windows Old Klasörü Nasıl Silinir?

Windows old klasörünü bilgisayarınızdan silmek istediğiniz durumlarda bu işlemin ne şekilde gerçekleştirileceğini öğrenmek isteyebilirsiniz. Windows old klasörü kullanıcıların bilgisayarında büyük bir alan kapladığı için silinmesi istenen bir dosya olarak ifade edilebilir.

Windows old klasörünü silmek için önce ayarlar kısmına girilmesi gerekmektedir. Ayarlarda ise sistem ayarlarının açılması gerekir. Açılan menü de ise sol tarafta yer alan Depolama'ya gidilmesi gerekmektedir. Ardından ekrandaki geçici dosyalar seçeneğine basılması gerekmektedir. Son olarak ise geçici Windows yükleme dosyaları seçeneğini seçerek silmeniz gerekmektedir.