Teknoloji Xiaomi yeni nesil katlanabilir telefonunu bu yıl piyasaya sürecek

Xiaomi yeni nesil katlanabilir telefonunu bu yıl piyasaya sürecek

16.06.2021 - 10:59 | Son Güncellenme:

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, katlanabilir ekranlı telefonu için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yeni öğrenilen bilgilere göre Xiaomi bu yıl telefonu piyasaya sürecek.

Xiaomi yeni nesil katlanabilir telefonunu bu yıl piyasaya sürecek

Yeni ortaya çıkan bilgilere göre katlanabilir ekranlı akıllı telefon 2021 yılının dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek. Xiaomi daha önce katlanabilir ekranlı akıllı telefonunu tanıtmıştı ancak devamı gelmemişti. Telefonun Snapdragon 888 işlemcisine sahip olacağı ve ekran yenileme hızının da 90 Hz ve 120 Hz olacağı belirtiliyor. 

Haberin Devamı

XIAOMI KATLANABİLİR EKRANLI TELEFONUNU PİYASAYA SÜRECEK

Ekran tarafında iddialı olması beklenen akıllı telefonun, kamera tarafının da kaliteli olması bekleniyor. Bu yılın mart ayında piyasaya sürülen Xiaomi Mix Fold, açıldığında 8.01 inçlik bir ekrana sahip oluyor.

Bu ekran 2480 x 1860 piksellik bir çözünürlüğe sahip. Dolby Vision desteği ile dikkat çeken akıllı telefonun yeni versiyonunda çok daha iddialı olması bekleniyor. 

Yeni katlanabilir akıllı telefonun Mix Fold'dan pek de farklı olmayacağı ancak bazı yükseltmeler ile geleceği söyleniyor.