Teknoloji Yeni Apple TV’ye Dair Son Bilgiler Elimize Ulaştı…

Yeni Apple TV’ye Dair Son Bilgiler Elimize Ulaştı…

31.08.2015 - 08:57 | Son Güncellenme:

9 Eylül'de düzenlenecek olan etkinlikte duyurulması beklenen yeni Apple TV, fiyatı ve sunacağı özellikler ile gündemde. İşte detaylar... Apple'ın TV pazarındaki en güçlü cihazı konumunda yer alan Apple TV, bilindiği...

Yeni Apple TV’ye Dair Son Bilgiler Elimize Ulaştı…

9 Eylül'de düzenlenecek olan etkinlikte duyurulması beklenen yeni Apple TV, fiyatı ve sunacağı özellikler ile gündemde. İşte detaylar... Apple'ın TV pazarındaki en güçlü cihazı konumunda yer alan Apple TV, bilindiği üzere yenileniyor. Bu zamana kadar hakkında pek çok iddia duyduğumuz ürünün bugünse fiyatı ve özellikleri hakkında detaylar gün ışığına çıktı. 9to5mac sitesi tarafından paylaşılan haberde, cihaza dair oldukça önemli bilgilere yer veriliyor. Belirtilenlere göre yeni Apple TV, 149 dolar ile 199 dolar arasında bir fiyattan alıcı bulacak. Etiket fiyatının kesin bir şekilde 200 dolardan az olacağı ön görülüyor. Bu rakamlara baktığımızda ürünün öncekilere göre daha yüksek fiyattan alıcı bulacağını söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Ancak şu anki Apple TV'nin pazarda kalacağı ve giriş seviyesine hitap edeceği de söylenenler arasında. Ekim ayında satışa sunulacağı iddia edilen yeni Apple TV, özellikle oyun konusunda önemli yenilikleri bünyesinde barındıracak. Nintendo Wii platformunda gördüğümüz hareket kontrolcüsüne benzer bir sistem ile gelecek olan cihaz, daha fazla oyunu destekleyip bu özelliğini ön plana çıkaracak. Ayrıca buna ek, Siri desteğinin yeni Apple TV ile evlere gireceği de belirtilmekte. Sesli asistan ile ev kullanımında nelerin yapılabileceği ise açıkçası epey merak ediliyor.