Teknoloji YouTube Gaming Bugün Kullanıma Açılıyor!

YouTube Gaming Bugün Kullanıma Açılıyor!

26.08.2015 - 10:28 | Son Güncellenme:

Gamer’ların çektiği videoları tek bir çatı altında toplamak isteyen YouTube, Gaming sayfasını bugün kullanıma açıyor! Oyun dünyası her geçen gün biraz daha heyecan verici oyunlarla dolarken Gamer yani oyuncular/oyun uzmanları...

YouTube Gaming Bugün Kullanıma Açılıyor

Gamer’ların çektiği videoları tek bir çatı altında toplamak isteyen YouTube, Gaming sayfasını bugün kullanıma açıyor! Oyun dünyası her geçen gün biraz daha heyecan verici oyunlarla dolarken Gamer yani oyuncular/oyun uzmanları da, oynadıkları oyunları video formatında kaydedip YouTube’a yüklemeye devam ediyor. Aslında bu bir akım haline dönüştü. YouTube’da aylık yüzbinlerce dolar/lira kazandığını paylaşan Gamer’lar için ayrı bir sayfa açılacağı duyurulmuştu. Bu haberimizde “kısa zamanda” yazdığımız yenilik, bugün itibariyle kullanıma açılıyor.

Haberin Devamı

YouTube’un video listelerini dolduran 3 kategori mevcut. Bunlardan ilki elbette ki müzik, hemen ardından eğitim videoları ve oyun oynanış videoları geliyor. Ülkemizde de birçok Gamer’ın yer alacağı YouTube Gaming platformunda 25000 oyun bulunacak. Twitch’in tahtını sallamaya kararlı adımlar atan YouTube, Gaming platformunda videoyu yüklerken artık “Oyun” kategorisinin değil, oyunun adını seçmek gerektiğini duyurdu. Web platformunun yanı sıra YT Gaming’in Android ve iOS uygulamasını da indirip kullanabilirsiniz. Önümüzdeki hafta mobil uygulamalar yayımlanacak.