The Others Ağar'ı Bozkurtlar karşıladı

Ağar'ı Bozkurtlar karşıladı

21.02.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kızının ölümünden sonra seçim bölgesi Elazığ'a ilk kez giden Ağar'ı 10 bin kişilik coşkulu kalabalık karşıladı. Ağar için 50'den fazla koyun ve sığır kesildi.

Ağarı Bozkurtlar karşıladı

İÇİŞLERİ eski Bakanı Mehmet Ağar, seçim bölgesi Elazığ'da coşkuyla karşılandı. Hava muhalefeti nedeniyle bir saat gecikmeyle havaalanına inen Mehmet Ağar'ı Vali Lütfullah Bilgin, DYP İl Başkanı Orhan Peker, bir grup partili ve on bin kişi karşıladı.
Dün saat 15.00 sıralarında havaalanına inen Ağar için 50'den fazla koyun ve sığır kesildi. Özel harekat timleri tarafından yakın korumaya alınan Ağar'ı öpmek için sıraya giren yüzlerce kişi izdiham yarattı. Ağar'ın karşılanışı sırasında havaalanında toplanan ve çoğunluğunu MHP'lilerin oluşturduğu grup, "Elazığ ovası bozkurtlar yuvası", "Geleceğin başbakanı", "Elazığ Ağar'la gurur duyuyor", "Bozkurt Ağar", "Vur vur inlesin Mesut Yılmaz dinlesin" sloganı attı. Aynı grup bozkurt işareti yaparak basın mensupları aleyhine slogan attı ve tehditte bulundu.
Ağar, uzun araç konvoyuyla kent merkezine girdi. Üç bine yakın araç şehire girerken giriş yolları kesildi.
Ağar, gecikmeli olarak geldiği spor salonunda, bine yakın vatandaşın, kızı Yasemin için taziye dileklerini kabul etti. Partililer ve vatandaşlar Ağar'la görüşmek için uzun kuyruk oluşturdu. Akşam da şeker fabrikası sosyal tesislerinde onuruna verilen yemeğe katılan Ağar, partililerin ve vatandaşların gösterdiği ilgiden duygulandığını, ülkeye hizmet için var olduğunu vurguladı.