The Others En uzun krizin bilançosu

En uzun krizin bilançosu

22.11.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

CNN TÜRK, birinci yılında sosyal, siyasi, ekonomik yönleriyle krizi irdeleyecek

En uzun krizin bilançosu

En uzun krizin bilançosu

CNN TÜRK, birinci yılında sosyal, siyasi, ekonomik yönleriyle krizi irdeleyecek

Toplumun her kesimini ciddi boyutta etkileyen ekonomik krizin birinci yılında CNN TÜRK, 18.05’ten itibaren özel programlarla, bugünkü tablonun nasıl oluştuğunu irdeleyecek.
• beşN birK: Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın, "yoksulluk gerçeği"ni ekrana taşıyacak. "Nöbetleşe Yoksulluk" kitabının yazarları Oğuz Işık ve Melih Pınarcıoğlu, "Türkiye’de yolsulluğun yeni tanımı"nı anlatacaklar (18.05).
• SoruCevap: Yavuz Baydar’ın konuğu Koç Finansal Hizmetler Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karaçam, izleyicilerin "22 Kasım Krizi" hakkındaki sorularını yanıtlayacak (19.05).
• Ekonomi Özel: CNN TÜRK Ekonomi Servisi imzalı yapımda, Sedat Pişirici (İstanbul) ve Erdal Sağlam (Ankara) TÜSİAD eski Başkanı Erkut Yüceoğlu’nu ağırlıyor (21.15).
• 32. Gün: Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar, "krizin sosyal boyutlarını ve etkilerini" gözler önüne serecek. İlk dosyada bankalarını yitiren patronlar; ikinci dosyada "Ev kadınları ve kriz"; üçüncü dosya da ise "Suç oranlarının artışı" işlenecek. Son dosyada katılımın düşmesi ve medyanın ilgisinin giderek azalması nedeniyle, her hafta farklı mizansenlerle dikkat çekmeye çalışan Memursen’in İstanbul Şubesi’nde yaşanan bir eylem hazırlığı ekrana yansıyacak. (22.05).

Ele güne karşı
Beyazıt Öztürk, ayrıldığı sevgilisi Çağla Şıkel’i programında ağırlıyor. Daha önce katıldığı "Beyaz Show"un ardından, Beyaz hakkında pek de iyi konuşmayan Şıkel, bir süre sonra onunla sevgili olmuştu. İnişli çıkışlı bir ilişkinin ardından yollarını ayıran ikili, "spekülasyonlara son vermek" amacıyla, birlikte canlı yayına katılma kararı aldı. Bu gece Beyaz ve Çağla Şıkel, hayranlarına "ayrıldık, ama dostuz" mesajı verecekler.
KANAL D / 23.15

Dizi dizi macera
• Yılan Hikâyesi: Belgin Hanım, Mustafa’nın çiftliğinde tutsaktır. Memoli ve diğerleri ise Komiser Kemal’in kızına uyuşturucu veren satıcıların peşindedir. KANAL D / 22.00
• Çifte Bela: Kezban’a âşık olan Alican Dede onun nüfus cüzdanının çalıp, nikâh işlemlerine başlayınca, kıyamet kopar. KANAL D / 20.35
• Tatlı Hayat: Sevinç ve İhsan, Yorgo’nun telkinleriyle ilk kez bir bayram tatiline çıkmaya karar verir. İhsan’ın annesinin de geziye katılma kararıyla ikisi de yıkılır. SHOW TV / 21.45