The Others Eren’in başı dertte

Eren’in başı dertte

13.02.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Aslı ve Eren yine barışıyor, ama Yeşim’in babası sahneye çıkınca Eren’in başına gelmedik kalmıyor

Eren’in başı dertte

Eren’in başı dertte

Aslı ve Eren yine barışıyor, ama Yeşim’in babası sahneye çıkınca Eren’in başına gelmedik kalmıyor

Başrollerini Berna Laçin ve Tardu Flordun’un paylaştığı "Evdeki Yabancı"da Eren’in başı yine derde giriyor... Aslı’nın nikâh salonundan kaçırdığı Eren, bu kez yediği "hırsız" damgasını temizleme peşinde.

Kaçıp kovalamaca sürüyor
Aslı, Eren’i nikâh salonundan kaçırdıktan sonra ikilinin arası düzelir. Tekin’le nişanlanmasının bir hata olduğunu anlayan Aslı, ondan ayrılmanın yollarını aramaya başlar. Yeşim’in babası ise Eren’in fotoğraflarını afişe bastırıp, altına da "aranıyor" diye yazdırır ve şehrin dört bir yanına yapıştırır. Eren, o arada yeniden onlara yakalanır. Bu kez Yeşim, Eren’i evine hapseder. Ertesi gün nikâh kıyılacaktır.
Eren, tuvalet penceresinden kaçar, ama açık kalan pencereden içeriye giren iki hırsız evi soyar. Olayda tek şüpheli vardır: Eren.
KANAL D / 20.10

Yeni kriz mi?
DENEYİMLİ gazeteciler Cüneyt Arcayürek ile Tuncay Özkan bu hafta, "tarikat - siyaset ilişkisi"ni ele alacaklar. Özkan ve Arcayürek programda, "Tarikatlar siyaset dünyasına nasıl giriyor, etkileri ne", "Cumhurbaşkanı Sezer’in Esat Coşan’ın Süleymaniye Camii bahçesine gömülmesi kararını veto etmesi yeni bir kriz doğurur mu" gibi sorulara yanıt arayacaklar.
KANAL D / 23.30

Her telden kültür
Zafer Algöz’ün portresi; YÖRET Vakfı’nın düzenlediği "Acil Durum Seminerleri" kapsamında konferans veren Dr. Scott Poland’la söyleşi ve Sushi tarifi bugün Zeynep Göğüş’ün sunacağı programda.
TRT 2 10.35

Gözden kaçanlar
Hülya Aksular’ın programına bugün ünlü seramik sanatçısı Jale Yılmabaşar konuk olacak. Gözden kaçan ayrıntılara dikkat çeken yapımda iki ünlü, işte bu gözden kaçanları konuşacaklar.
TV8 18.10

TRT’nin polisiyesi
TRT’de yeni yapımlar peş peşe geliyor. Bugün Uğur Yücel, Haluk Bilginer, Can Gürzap ve Ozan Güven’in oynadıkları "Karanlıkta Koşanlar" izleyiciyle buluşacak. Dizide iki polisin öyküsü anlatılıyor.
TRT 1 20.40







Yazarlar