The Others İzlenecek çok şey var

İzlenecek çok şey var

10.08.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Şarkılı-türkülü sohbetler, siyaset konulu tartışmalar ya da hayatın içinden insan öyküleri... Cuma ekranında programlar yine geniş bir yelpazede sıralanıyor...

İzlenecek çok şey var

İzlenecek çok şey var

Şarkılı-türkülü sohbetler, siyaset konulu tartışmalar ya da hayatın içinden insan öyküleri... Cuma ekranında programlar yine geniş bir yelpazede sıralanıyor...

Yorumsuz:
Burhan Şeşen’in Athena’yı konuk ettiği bölüm tekrarlanıyor. Grup programda, sevilen şarkılarını söylüyor ve Şeşen’in müzik yaşamlarıyla ilgili sorularını yanıtlıyor.
TV8 / 21.00

Cem Özer Show:
Cem Özer’in konukları Oktay Kaynarca, Ece Uslu ve Erkan Can.
BRT / 21.30

Zaga:
Okan Bayülgen’in programında "güzeller geçidi" var. Programa, mankenler Ceylan Saner, Buket Saygı, Deniz Pulaş, Eylem Şenkal Gülsüm Durak, Müge Cinman ve Fatma Yaman’ın yanı sıra Azer Bülbül de katılacak. Bülbül’ün şarkılarını seslendireceği programda, mankenler kurdukları voleybol takımından söz edecekler.
KANAL D / 22.45

Mustafa Keser Sİzlerle:
Mustafa Keser, geniş repertuarıyla STV’de ekrana geliyor. Canlı yayınlanan programda sanatçı, telefonla katılan hayranlarıyla sohbet ediyor ve onların istediği parçaları söylüyor.
STV / 21.00

İçimizden birileri
Hayat Güzeldİr:
Kerem Alışık, İclal Aydın’a konuk oluyor.
BRT / 13.30

AkŞamüstü:
Ece Uslu, Mustafa Yolaşan’ı ağırlıyor.
TV8 / 18.05

YaŞamIn KIyIsInda:
Hülya Avşar’ın kraliçe seçilip, sonra tacının elinden alındığı güzellik yarışmasının birincisi Dilara Haraççı şimdi ne yapıyor? Beyoğlu’nun arka sokaklarını birbirine katan kadın... Yaşamın içinden öyküler Murat Ongan’dan.
ATV / 00.05

AB, Osmanlı ya da Kıbrıs
Krİter:
Ahmet Sever, Avrupa Birliği Dönem Başkanı Jan Mattysen’i konuk ediyor.
CNN TÜRK / 21.15

EĞrİsİ DoĞrusu:
Gazeteci yazar Taha Akyol’un, Prof. Dr. İlber Ortaylı ile "Osmanlı’nın Cumhuriyet’e mirası"nı konuştuğu program, tekrar ekrana geliyor.
CNN TÜRK / 22.05

KIbrIs Özel:
Fevzi Tanpınar, "Kıbrıs Özelöde bu kez, ada turizmine parmak basıyor.
TRT 2 / 22.10