TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (12 Mart Salı)

Bu akşam hangi diziler var? (12 Mart Salı)

12.03.2013 - 10:09 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (12 Mart Salı)

Bu akşam hangi diziler var (12 Mart Salı)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Haberin Devamı

Dizi - 12.03.2013 - 20:00

Yıl 1967. Ali Akarsu uzun yol gemilerinde ikinci kaptanlık yapmaktadır ve zamanının çoğunu ailesinden uzaklarda gemilerde geçirmektedir. Ailenin reisi geçim derdi için okyanus ötelerinde giderken, aileyi bir arada tutan dört çocuğuna hem annelik hem de babalık yapan ise eşi Cemile’dir. Uzun bir seferin ardından Ali evine dönmektedir. Evin ahalisi, özellikle de Cemile tatlı bir telaş içindedir. Mete, Berrin, Aylin ama en çok da dört çocuğun en küçüğü olan Osman babasının dönüşünü pencerede beklemektedir. Ali her ne kadar ailesine kavuştuğu için mutlu görünse de halinde bir gariplik vardır. Üstelik daha ilk günden Mete’nin okuldaki haytalıkları ortaya çıkınca Ali, sinirlerine hakim olamaz. Evde büyük bir tartışma patlak verir. Ali’nin kızı Berrin ile de aralarında aşamadığı bir soğukluk vardır. Ancak Akarsu Ailesi’nin hayatı Cemile’nin kocasının ceketinde bulduğu mektup ile tamamen değişecektir.

Haberin Devamı

20 Dakika

Dizi - 12.03.2013 - 19:30

Ali'nin planı hesaplara uygun gidiyor. Fakat Melek ona hesapta olmayan birinden bahsediyor; Zorba... Melek'le Demirbahçe'den çıkmakta kararlı. Ve Melek ona bir cevap vermek zorunda. Çünkü Zorba'ya şimdi daha büyük bir teklif var.Ama Ali'nin cevap bulması gereken daha önemli bir şey var. Melek'i kaçırdıktan sonra ne olacak? Bunu planlarken karşısına çıkan engel, bir fırsata dönüşebilir. Melek'i kaçırma gününün tatbikatına. Ali bundan başarıyla çıkamazsa günü geldiğinde Melek'i nasıl kaçıracak?

Benim İçin Üzülme

Dizi - 12.03.2013 - 20:00

Nermin ve Harun, bir kez daha Niyazi’yi Buke’den uzak tutmaya çalışır. Harun, Davut’un uyarılarına rağmen Buke’nin peşinden koşmaya devam eder. Bu arada Irmak, Sinan’ı kaybetmemek için yeni planlar yapar. Şahin’in ise artık yeni bir problemi vardır: Naz... Şahin, Naz’ın, zannettiği kadar kolay lokma olmadığını anlayacaktır.

Ali Ayşe'yi Seviyor

Dizi - 12.03.2013 - 22:45

Müzmin dul Kemal, yeni bir kız isteme macerasına atılır. Ona her zaman eşlik eden oğlu Ali, kızı Ahu ve damadı Yakup, Kemal’le beraber yeni bir olayda alırlar soluğu... İstemeye gittikleri kızı beğenmeyen Kemal, ortalığı birbirine katar. Ev sahibi tarafından fena halde hırpalanan Ali, kız isteme defterinin kapandığını ilan eder.Kemal’in yakın arkadaşı aktör Kayhan, yepyeni bir kısmeti ilan eder. Bin bir yeminle bir daha kız istemeye gitmeyeceğini ilan eden Ali de ikna olur. Türlü türlü badireler atlatılır ve soluk kız tarafının evinde alınır. Ayten ve Kemal, ilk görüşte aşık olmuştur birbirine fakat Ali de Ayten’in kızı Ayşe’ye vurulur ilk görüşte... Kız isteme töreni huzur içinde olacak derken başlarına kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir bela gelir.

Haberin Devamı

Seksenler

Dizi - 12.03.2013 - 19:50

Çınaraltı mahallesine gelen sokak müzisyenleri çaldıkları şarkılarla esnafı şenlendirirken, büyük bir sır perdesini araladıklarından habersizdir. Bugüne kadar ağzından tek bir kelime bile çıkmayan Susmuş, mahalleye gelen sokak müzisyenlerinden birinin piyanosunun başına geçer ve çalmaya başlar. Susmuş’un piyano çalmasıyla şaşkına dönen mahalleli, bir de üzerine şarkı söylediğini görünce ne yapacaktır?Öte yandanherkesten gizli kuaföre giden, saçlarını boyatıp perma yaptıran Rukiye, yeni imajıyla ailesinin karşısına çıkmaya korkmaktadır.

Haberin Devamı