TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (12 Şubat Salı)

Bu akşam hangi diziler var? (12 Şubat Salı)

12.02.2013 - 10:32 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (12 Şubat Salı)

Bu akşam hangi diziler var (12 Şubat Salı)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Haberin Devamı

Dizi - 12.02.2013 - 20:00

Cemile ile Arif’in evlenecek olmaları herkesi sevindirir. Mahalledeki dedikoducuların ağızlarını kapatmak için bir an önce işlemleri başlatırlar. Soner’in doğumgünüdür. Deniz, Bahar’ın yardımı ile ona çok güzel bir kutlama hazırlar. Ekrem’i Hakan’a karşı dolduran Carolin, planın son aşamasına gelmiştir. Evde kimsenin olmadığı bir ortam yaratarak Hakan’ı tuzağa düşürür.

20 Dakika

Dizi - 12.02.2013 - 20:00

Duru, Başkan'ın evinde sıkışıp kalmıştır. Şimdi oradan yakalanmadan çıkmasından daha önemli bir şey vardır. O da telesekreterle birlikte çıkması...Ali kaçış planında hiç beklemediği bir engelle karşılaşır. Bu engeli açacak tek anahtar, Muavin'in en ulaşılmaz mekanında, lojmandaki dairesindedir. Ali her şeyden önce o kapıdan girmeye cesaret etmek zorundadır.Melek Demirbahçe'de hayatta kalmanın bir yolunu bulur. Akrep'ten sonra şimdi sırada Muavin vardır. Ama Melek bu zaferi tek başına kazanamaz. Bu yeni savaşta mahkumları arkasında toplamak zorundadır.

Haberin Devamı

İşler Güçler

Dizi - 12.02.2013 - 23:00

Olağan aksilikler, ne Şenol'u ne de ekibi durduracak gibi değildir. Salih ve Cavit'in filme beklenmedik katkıları, sıradışı bir senarist - yönetmen birlikteliğiyle birleşince, İbrahim ile Erol vizyona doğru sağlam bir adım daha atar. Biten ve başlayan ikili ilişkiler ise üçlümüzün hayatını etkilemektedir. Ahmet Feride'sizliğe, Sadi Zeynep'liliğe alışmaya çalışırken; Murat bulmacasının çözümünün peşinde, başına dertler açmakla meşguldür.

Benim İçin Üzülme

Dizi - 12.02.2013 - 20:00

Sinan ve Şahin, ölümle burun buruna gelmiştir. İki adamın yaşadığı tehlike, beklenmeyen olayların gelişmesine sebep olacaktır. Buke’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Niyazi, Enver’e söz verdiği gibi sağ salim eve dönebilecek midir? Davut ve Buke, her şeyi geride bırakarak yeni ve zorlu bir hayata başlayacaktır. Ancak Harun’un Buke’ye olan aşkından vazgeçmeye niyeti yoktur.

Seksenler

Dizi - 12.02.2013 - 19:50

Klasik bir Türk ailesinin yaşamını konu alan eğlenceli bir dönem sit-com’u... Sosyal hayattaki değişim, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediği gözler önüne seriliyor. Seksenler dizisi bize kaybettiğimiz insani değerleri yeni nesillere tekrar kazandırmak amacıyla geçmişe yapılmış eğlenceli bir yolculuk... Çocuklar; sobayı, merdaneli makineyi, pul yapıştırıp yolladığımız mektupları, anket defterlerini, siyah önlükleri, kolalı yakaları, sokaklarda koşturarak sürdüğümüz telli arabaları, misket dolu torbaları ilk defa bu dizide görecek.

Haberin Devamı

Yazarlar