TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (13 Şubat Çarşamba)

Bu akşam hangi diziler var? (13 Şubat Çarşamba)

13.02.2013 - 10:05 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (12 Şubat Çarşamba)

Bu akşam hangi diziler var (13 Şubat Çarşamba)

Kuzey Güney

Haberin Devamı

Dizi - 13.02.2013 - 22:00

Sami'nin Aynur’la yüzük taktığı gün, Kuzey, Şeref’in başka şeyler de sakladığını öğrendiğinde, kontrolünü tamamen kaybeder. Öte yandan Güney’in etkisiyle, Cemre’nin düşmanlarıyla iş birliği yaptığını düşünen Barış, Cemre’yle aralarındaki anlaşmayı bozar ve Kuzey’i savcılığa şikayet eder. Öte yandan kendisini öldürmek isteyen birilerinin olduğundan şüphelenen Burak Çatalcalı, şüphelerinden kısa zamanda emin olur.

Merhamet

Dizi - 13.02.2013 - 20:00

En yakın arkadaşı çılgın sevimli Deniz’in partilerinden birinde, Narin’in hiç iyileşmeyen yarası, Deniz’in yurt dışından dönen güzel kız kardeşi ile elele kapıdan girer. Irmak bir bankanın genel müdürü yardımcısı olan Fırat ile çıkmaktadır ve niyetleri ciddidir. Aradan geçen onca yıl sonra Fırat, Narin’i tanımamış gibidir. Ancak geçmişten gelen ve Narin’in tırnaklarıyla kazıyarak kurduğu huzurlu, güvenli hayatını altüst edecek olan başka gölgeler de vardır...

Haberin Devamı

Pis Yedili

Dizi - 13.02.2013 - 20:00

Bayrampaşalı, kuzeni Ceyhun’a Elçin’den uzak durmasını söyler. Nedeni sorup, olayı deşen Ceyhun’la atışan Paşa, ailesinin de Ceyhun’a hak vermesine sinirlenir ve kapıyı çarpıp gider.Gülcan, kazandığı burslu özel okul için Tekirdağ’a gitmeye hazırdır, kapıda ailesi onu uğurlarken Trafo da gelmiştir. Trafo ile aralarında geçen konuşma sonrası olaylar, kimsenin tahmin etmediği şekilde gelişir.Elçin’in soğuk davranışlarından şüphelenen Furkan, onu takibe alır. Elçin’in Bayrampaşalı’nın evine girdiğini görünce deliren Furkan, elinde sopayla Paşa’nın evine baskın yapar.

Muhteşem Yüzyıl

Dizi - 13.02.2013 - 20:00

Saraya gelen haberlerle birlikte saraydaki dengeler aniden değişir. Hürrem bir yandan Sultan Süleyman'a ulaşmak isterken bir yandan da Mustafa'yı durdurmak niyetindedir. Hürrem tam anlamıyla kapana kısılmıştır. Bir karar vermek zorundadır. Ya şehzadelerinin kaderini Mustafa'nın ellerine terk edecektir. Ya da kendi oğlunu tahta çıkarıp, kaderlerini kendisi çizecektir. Şah Sultan ise gelen haberlerle birlikte derhal harekete geçer. Hürrem’in yanında görünse de Mustafa'yı destekleyeceği aşikardır. Hürrem'e, şehzadeleri kendi sarayında saklamayı teklif eder. Hürrem ise ona zerre kadar güvenmiyordur.

Haberin Devamı

Sakarya Fırat

Dizi - 13.02.2013 - 19:50

Uzman Jandarma Osman Kanat, askerliği gönüllü olarak seçmiş ve görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan bir askerdir. En zor operasyonların altından başarıyla kalkmaktadır. Devresi Cemil'le gittikleri son operasyon başarıyla sonuçlanır ancak bu operasyonun başarısı örgütü fena kızdırır. Osman ve Cemil, operasyondan sonra köyün ileri gelenlerinden Mürsel Ağa'nın evine sığınırlar. Peşlerindeki adamları atlatmayı başaran Osman nicedir unuttuğu aşkla burada, Mürsel Ağa'nın kızı Nihan'ın gözlerinde karşılaşır.