TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (14 Şubat Perşembe)

Bu akşam hangi diziler var? (14 Şubat Perşembe)

14.02.2013 - 10:35 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (14 Şubat Perşembe)

Bu akşam hangi diziler var (14 Şubat Perşembe)

İntikam

Haberin Devamı

Dizi - 14.02.2013 - 20:00

Leyla yoğun bakıma alınır, durumu kritiktir. Polis intihardan şüphelenirken Haldun, Şahika’nın yaptırdığını düşünmektedir. Evdeki gizli kamera kayıtlarını izleyen Hakan, bunu Leyla’ya kimin yaptığını öğrenir ve hemen Yağmur’u arar. Haldun da Adem’den şüphelenir ve onu sorguya çeker. Emre, Yolcu Bar’da çalışmaya başlamıştır. Selen bu durumu hiç vakit kaybetmeden Şahika’ya bildirir.

Umutsuz Ev Kadınları

Dizi - 14.02.2013 - 22:30

Yasemin, Turgay’ın ani evlilik teklifiyle şaşkına döner ve ciddi kararlar almak zorunda kalır. Oğlunu Nermin’den ayıramayacağını anlayan Cahide, Nermin’i öldürmeye kalkışır.

Kurtlar Vadisi Pusu

Dizi - 14.02.2013 - 20:00

Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta:Hastanede vurulan Savcı Leyla’nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Savcı Leyla’nın yaşam savaşı nasıl noktalanacak?Hastaneden çıkmaya karar veren Polat Alemdar’ı kurtarmak için Abdülhey ve Cahit farklı bir plan hazırlığı içerisindeler. Polat, KGT ekibinin elinden kurtulabilecek mi?Eşref Bey ve Abdülhey, Sencer’in elinden kurtulabilecek mi? Sencer’i ortadan kaldırmak isteyen kim?Hoca’nın hayatını kurtarmaya çalışan Akif, hangi gerçekle yüzleşecek?Sencer, Polat’ın karşılığında İsraillilerden ne isteyecek? İsrailli Jacob, Polat’ı ele geçirebilecek mi?

Haberin Devamı