TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (2 Nisan 2013)

Bu akşam hangi diziler var? (2 Nisan 2013)

02.04.2013 - 10:44 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (2 Nisan 2013)

Bu akşam hangi diziler var (2 Nisan 2013)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Haberin Devamı

Dizi - 02.04.2013 - 20:00

Cemile ile Mete’nin aylar sonra kavuşması, ikisi için de hem sevinç, hem acı doludur. Annesinin buraya nasıl geldiğine bir türlü anlam veremeyen Mete, Tuğrul’dan annesinin kabul ettiği şartı öğrenir. Ancak Cemile akıllı davranır. Mete hapishaneye dönmeden Arif’ten boşanma evraklarını imzalamayı kabul etmez.

20 Dakika

Dizi - 02.04.2013 - 20:30

Ali ve Melek hayatları boyunca bugün ellerinde tuttukları tapu için çalışırlar. Ancak evlerinin en mutlu gecesinde, polisler Melek Halaskar için gelir ve Melek'in hapishaneye varacak yolculuğu başlar. Ali içinse başlayan, hayatının aşkını kurtarma mücadelesidir.Diğer tarafta ise eski belediye başkanı, komadaki oğlunun başında, cinayet zanlısı Melek Halaskar'ın peşini bırakmamaya yemin eder. Acımasız cezaevi muavini, dört duvar arasında Melek'in ensesinden ayrılmaz. İki küçük çocuk, annelerinin yokluğunda babalarından cevap beklerken Ali ise çıkış yolu aramaktadır.Bugüne kadar elleri bile ayrılmayan Ali ve Melek, birbirlerinden uzakta uzun bir yola çıkacaklar. Melek için 20 yıl, Ali için 20 dakika...

Haberin Devamı

İşler Güçler

Dizi - 02.04.2013 - 23:00

Ahmet, oyunculuk serüvenine başrol ile başlamış ama kariyeri boyunca bir daha hiç başrol oynayamamış, eski günlerinin özleminde bir oyuncudur. Murat, geç girdiği sektörde tüm yeteneklerine ve çalışkanlığına rağmen bir türlü hak ettiği saygıyı göremediğini düşünmektedir. Sadi ise gümrük memurluğunu bırakıp oyuncu olmaya gelmiş ve bir daha memuriyete dönmemek için gözünü karartmış her şeyi yapabilecek biridir.Üç kafadar çareyi filmi finanse edecek parayı biriktirip, kendi filmlerinin yapımcısı olmakta bulur. Sırf para kazanmak için Meslek Hikâyeleri adlı belgeselin sunuculuğunu kabul ederler. Ama işler hiç de planladıkları gibi gitmez.

Benim İçin Üzülme

Dizi - 02.04.2013 - 20:00

Niyazi, Buke’nin Harun’la evleneceğine inanmak istemez. Nermin’in tüm engellemelerine rağmen gidip, Buke’yi görecektir. Ancak Niyazi bu sefer de Harun engeliyle karşılaşır. Şahin, Naz’ın bitmek bilmeyen istekleriyle uğraşırken şok bir haberle sarsılır. Bahar, Naz’la olan ilişkisini öğrenmek üzeredir. Arif ve Orhan’ın yaptıkları motosiklet test aşamasına gelmiştir. Orhan’ın hayali, motosikletle Anna’nın yanına gitmektir. Fakat Yaşar’ın da Anna ile ilgili planları vardır.

Haberin Devamı

Harem

Dizi - 02.04.2013 - 22:30

Bihter, Küçük Esat’ın gözüne girebilmek ve Abide’yi saf dışı edebilmek için bir plan hazırlar. Yaptığı plan sayesinde kötürüm kalacak ve Küçük Esat’ın ilgisini kazanacaktır.Ulan Bator ise Babayın Kemiği’nin aklına gelen şey sayesinde Basur’a olan borçlarını ödeyebilecektir.Diğer yandan Çıngıraklı Hamit Paşa, Zehire Sultan’ın gözüne girebilmek için daha önce kendisine söylediği şeyi yapmaya kalkışır. Çıngıraklı uçacaktır, bunun için tüm hazırlıkları yapar fakat sonucu beklenmedik şeylere yol açar.

Bir Aşk Hikayesi

Dizi - 02.04.2013 - 20:30

Korkut Ali annesini aramak için bir televizyon programına çıkmıştır. Program ona hiç tahmin etmediği bir gerçeğin kapısını aralar. Bambaşka bir dram beklemektedir onu. Bu durum acısını daha da artırırken annesine de giderek yaklaşmaktadır. Diğer tarafta Tolga ve Eda aşkında da sular durulmaz. Ceylan karşılıksız aşkının acısını bir yana bırakmış, Tolga’nın mutluluğu için çırpınmaktadır. Bu yüzden babasının son günlerdeki garip haline dikkat edemez bile. Korkut Ali ise yıllar önce bırakıldığı yetimhanenin kapısından içeri girerken, hayatının aşkıyla ve her şeyden önemlisi annesinin büyük gerçeğiyle karşılaşacağının farkında bile değildir.

Haberin Devamı

Seksenler
Dizi - 02.04.2013 - 19:50
Yolunu kaybedip kendini Çınaraltı Mahallesi'nde bulan bir turist, mahalle esnafının ilgi odağı olur. Başta Pastacı Sami, Plakçı Ergun ve Ahmet olmak üzere hemen hemen herkes, kaybolan turistin yolunu bulması için seferber olur. Ancak çok büyük bir sorun vardır ki; kimse İngilizce bilmiyordur.Ahmet ve Ergun'un, turistle İngilizce konuşma çabaları komik görüntülere sahne olur. Turistle evde karşılaşan Fehmi'nin tepkisi merak konusudur.
Yol Ayrımı
Dizi - 02.04.2013 - 23:10
Ayşe, Kamil'e babasız geçen yıllarının hesabını sorar. Bu kez cevapları arama hakkı ona geçmiştir. Nermin kızının mutsuzluğu ve hesabını veremediği gerçekler karşısında ne yapacağını bilemez.Serbest Fırka, Ahmet Ağaoğlu'nun dönüşüyle tekrar ayaklanır. Fethi Okyar Serbest Fırka hakkında çıkan yalan haberlerle ilgili bir basın toplantısı düzenler. Toplantıya katılan gazeteciler arasında Selim Nuri de vardır.