TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (27 Şubat Çarşamba)

Bu akşam hangi diziler var? (27 Şubat Çarşamba)

27.02.2013 - 11:01 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (27 Şubat Çarşamba)

Bu akşam hangi diziler var (27 Şubat Çarşamba)

Kuzey Güney

Haberin Devamı

Dizi - 27.02.2013 - 22:00

Kuzey’in hapisten çıkması üzerine Sami herkesi akşam evde toplar. Keyifli geçen yemeğin sürpriz ziyaretçileri olur. Öte yandan boşanma şartlarını öğrenen Cemre, Barış’ın karşısına çıkar. Bu karşılaşmada Cemre, bilmediği yeni şeyler öğrenecektir.

Merhamet

Dizi - 27.02.2013 - 20:00

Deniz ve Narin, çiftlikteki zorunlu misafirlikleri sırasında küçük Rus kızı hikayesinin, hiç de Sermet’in anlattığı gibi olmadığını keşfederler. Deniz'in, Narin ve Fırat'a dair, geçmişle alakalı şüpheleri gittikçe artmaktadır.

Pis Yedili

Dizi - 27.02.2013 - 20:00

Songül'ün Trafo'ya yazdığı mektup yüzünden aldatıldığını düşünen Hasan Paşa, Songül'den hesap sorar. Araya giren Karabiber, annesine Hasan Paşa'ya hiçbir şey anlatmaması konusunda söz verdirir. Songül, zor durumda kalır ve Hasan Paşa evi terk eder.Cimbom, Bayrampaşalı'ya çok kızgındır ve ilişkiye bitmiş gözüyle bakar. Bayrampaşalı ise kendini affettirebilmek için Cimbom'a sürprizler hazırlar.Ceyhun ve Elçin, kafede ders çalışırlarken, Furkan ve arkadaşları, Elçin'in arabasını görüp, kafeye girer. Saklandıkları yerden Ceyhun hakkında öğrendikleri şey, Furkan'ın Ceyhun'a karşı en büyük kozu olacaktır.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl

Dizi - 27.02.2013 - 20:00

Hürrem, ne Mermer Köşk'e gittiğini ne de orada olanları hatırlamaktadır. Vücudunda beliren yaralar, başta Süleyman olmak üzere, herkesi telaşlandırır. Hürrem kendisine olanları anlamaya çalışırken, bir yandan da haremde çıkacak dedikoduları engellemeye uğraşır.İbrahim 'in gölgesi sarayın üzerinde dolanmaya devam eder. Süleyman onun ölümünün ardından derin bir yalnızlığa bürünmüştür. Hatice de her fırsatta ona İbrahim'i hatırlatmaktadır. İbrahim'in kayıp hazinesi iki kardeşi karşı karşıya getirir. Hatice'nin ağır sözleri Süleyman'ı öfkelendirir.