Vitrin CASPER EXCALIBUR’DAN MASAÜSTÜ OYUN DENEYİMİ

CASPER EXCALIBUR’DAN MASAÜSTÜ OYUN DENEYİMİ

19.11.2021 - 18:35 | Son Güncellenme:

Oyunseverler için mesele sadece oyun oynamak değil, profesyonellik düzeyinde performans sergileyerek oynadıkları oyundan daha fazla keyif almak. Her oyunda kazanmak için mücadeleye giren oyuncular için tek bir hedefle tasarlanan Casper Excalibur E750 gaming bilgisayar da bu amaca hizmet ediyor.

CASPER EXCALIBUR’DAN MASAÜSTÜ OYUN DENEYİMİ

Oyuncuların beklentilerine yönelik  özelleştirebildikleri E750, RGB deneyimini yaşatırken, Intel’in 10. ve 11. Nesil işlemcilerini, NVIDIA ve AMD’nin en güncel ekran kartlarını da kullanıcılara sunuyor.

Haberin Devamı

Tarzını Oyunlara Kişiye Özel Üretimle Taşıma Vakti!

Teknoloji ve şık tasarım, artık birçok teknolojiseverin olmazsa olmazı. Özellikle de oyun oynama deneyimini farklı boyutlara taşımak isteyen oyuncular için bu durum daha da büyük önem taşıyor. Kişiye özel üretimin performans ve ısı testleri gerçekleştirilerek yapıldığı E750’de, oyuncular binlerce çeşit özellik arasından istedikleri bilgisayarı yaratabiliyor. Oyuncular Intel’in  10. ve 11. Nesil işlemcileri arasından  performans ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Arzu edilen anakart, HDD, SSD veya RAM seçenekleri ile de  konfigüre edilen Excalibur E750 gaming kasa 1200Wat’a varan Gold, Bronz veya Platinum güç ünitesi kullanımları ile uzun saatlere kadar kullanılabiliyor.