Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

TV8’deki “Yılbaşı Özel O Ses Türkiye”ye katılan oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, anlattıklarıyla stüdyodakileri ve ekran başındakileri kahkahaya boğdu.

“O Ses Türkiye”nin tek kadın jürisi Ebru Gündeş’in, “Her sabah bir doz Yasemin Sakallıoğlu alın, güne öyle başlayın. İzleyin de görün, Instagram’daki videoları çok eğlenceli” dediği oyuncu da Acun Ilıcalı’ya laf attı:

“Köpeğin birinci seçildiği sezon ‘Yetenek Sizsiniz’e katıldım, ama ön elemeleri geçemedim. O zaman bankada çalışıyordum, arkadaşlar ardımdan su dökerek, pirinç atarak gönderdiler beni, ama geçemedim elemeleri.”

Haberin Devamı

Seyircilerin performansıyla ikinci seçtiği Sakallıoğlu, “Yetenek Sizsiniz” gibi ilk sinema filmi “Zengo”yla yaşadığı şanssızlıkları anlatırken adeta                  stand up yaptı.

Yasemin Sakallıoğlu yılbaşında şov yaptı

“Film vizyona girince koronavirüs patladı ve sinemalar kapandı” diyen oyuncu, o dönemde TV8’deki “Eser Yenenler Show”da yaşadıklarını ise şöyle anlattı:

“O bölümü izleyen var mı? Tekrar izleyin, her şeyin yalan dolan olduğunu göreceksiniz. Ben o programa gitmeden ‘Zengo’ henüz vizyona çıkmamıştı. Vizyona çıkmasına iki hafta vardı. Programa benden önce Doç. Dr. Oytun Erbaş konuk oldu. ‘Korona, Türkiye’nin iklimine müsait değil. Korona asla Türkiye’ye gelemez’ dedi. Israrla söyledi bunu. Bana da kuliste, ‘Filmin vizyondaymış gibi konuş. Çünkü biz bu programı filmin vizyona girdikten iki hafta sonra yayınlanacağız’ dediler. Oytun ısrarla, ‘Korona Türkiye’ye gelmeyecek’, ben ‘Filmimiz harika gidiyor. Salonlar tıklım tıklım. Ben bile filmime yer bulamıyorum. Beklenenin üstünde bir performans gösterdi’ dedim. Program iki değil, üç hafta sonra yayınlandı, ama ortada film yok. Çünkü pandemi patladı, sinemalar kapandı.”

Yasemin Sakallıoğlu yılbaşında şov yaptı

Sakallıoğlu’nun bahsettiği programı YouTube’dan izledim; tam bir yalan rüzgârı.

Koronavirüs sadece Sakallıoğlu’nu değil, Dr. Oytun Erbaş’ı da ters köşe yaptı. Sakallıoğlu’nun filminin gişesine dair söyledikleri pembe yalanlardı, ama Dr. Erbaş için aynı şeyi söylemek olanaksız. Çünkü koronavirüse dair söylediklerinin hepsi yalan çıktı!

Haberin Devamı

Bir programla yıldızı parladı

Kanal D’de yayınlanan “Şarkılar Bizi Söyler”deki performansıyla yıldızı parlayan Uğur Aslan, yılbaşında da ekrandaydı. Kanal D’nin “Yargı” dizisinde “Komiser Eren”i oynayan Uğur Aslan, “Kaynatın Çayı” türküsüne getirdiği yorumla milyonların beğenisini kazanmıştı. “Şarkılar Bizi Söyler”in yapımcısı Poll Production, programın yılbaşı kadrosuna Aslan’ı da kattı.

Oyuncu, ikinci kez çıktığı “Şarkılar Bizi Söyler”de müzik eğlence programları için ideal bir konuk olduğunu göstermekle yetinmedi. Uğur Aslan, iyi bir partnerle ekranda iyi reyting alacak şov programı yapacağını da gösterdi. Bakalım hangi yapımcı veya kanal görecek Uğur Aslan’daki şov potansiyelini?

Gökçe Bahadır yine farkını gösterdi

 TV8’deki “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel”de şarkı söyleyenler arasında oyuncu Gökçe Bahadır da vardı. Yıllarca dizi izleyicilerine oyunculukta ne denli başarılı olduğunu kanıtlayan Bahadır, şarkıcılık konusundaki rüşdünü bir kez daha ispatladı.

Çünkü Bahadır, 2018’de içinde 10 şarkının yer aldığı “Aykut Gürel Present” adlı albüm çıkaran ve müzikal tecrübesi olan biri. Most Production’ın Sezen Aksu şarkılarıyla hazırladığı “İzmir’in Kızları” adlı müzikli oyun, pandemiye kurban gitti. Serdar Satman’ın yazdığı, Gaye Çankaya’nın yönettiği Bahadır’ın da kadrosunda yer aldığı müzikli oyun, pandemi başlayınca rafa kalktı. Türkiye, yeni bir kapanma yaşamazsa Most, bu müzikali yeniden sahneye koymalı.

Haberin Devamı

GÜNÜN SÖZÜ

“Dünden ders al. Bugünü yaşa. Yarın için umut et.” (Albert Einstein)