22 Temmuz Haftası burç yorumları - Haftalık burç yorumları

22 Temmuz 2024

21 Temmuz’da gerçekleşen Oğlak Dolunayının etkilerinin hissedileceği ve Güneş’in de Yengeç burcundan çıkışı ile gökyüzünde Aslan vurgusunun artacağı bir haftadayız. Şimdiden tüm Aslanlara güzel bir yaş diliyorum.

Bu hafta Haziran sonunda karşılaştığımız olaylar netleşecek. Haftanın ilk yarısı daha gergin, hareketli ve şaşırtıcı geçebilir. Perşembe ve Cuma günleri ise rahat hissedeceğimiz, girişimlerimiz için değerlendirebileceğimiz günler.

22 Temmuz Pazartesi, haftaya Ay Kova burcundayken başlıyoruz. Bireysel isteklerimizi ön planda tutacağız. Yaratıcı faaliyetlerle ilgilenebiliriz. Kararlılığın ve olaylara farklı bakış açıları ile yaklaşabilmenin fazla olacağı bir gün. Ani fikir değişiklikleri, egonun ön planda olduğu iddialı konuşmalar çok görülebilir.

23 Temmuz Salı, güç çekişmeleri ve inatlaşmalar yoğun yaşanacak. Haftanın ilk günlerinde, kalp ve tansiyon rahatsızlıkları olanların daha temkinli davranması önemli. 12:58-16:22 arasına, yeni iş başlangıçlarını ve ciddi kararları denk getirmemeye çalışalım.

24 Temmuz

Yazının Devamı

8 Temmuz Haftası burç yorumları - Haftalık burç yorumları

8 Temmuz 2024

Nisan sonunda karşılaştığımız konuların tekrar gündem geleceği bir haftadayız. Haftanın ilk yarısında hem ilişkiler hem de para piyasaları için olumlu bir akış olacak. İletişimin de verimli olacağı bu süreci değerlendirmeye çalışalım.

8 Temmuz Pazartesi, haftaya Ay Aslan burcundayken başlayacağız. Yaratıcı düşünmenin ve hayatımızdaki öncelikli konuları yönetme ihtiyacımızın ön planda olacağı bir gün. Ticaretle, eğitimle ilgili fırsatlarla karşılaşabiliriz. İlişkilerimizde güzel gelişmeler yaşanabilir.

9 Temmuz Salı, sabah saatlerinde ani tepki vermeye yatkın olacağımız için ciddi kararlardan kaçınalım. Önemli görüşmeler ve başlangıçlar için de 16:47 sonrasını tercih edebiliriz.

10 Temmuz Çarşamba, Ay tüm gün Başak burcunda ilerleyecek. Olaylara daha titiz ve detaycı yaklaşacağız. Verimli geçebilecek bir gün olduğundan başlamak istediğimiz işlerimizi, görüşmelerimizi bu güne denk getirebiliriz.

11 Temmuz Perşembe, olumlu açılar sebebiyle yeni sorumluluklar üstlenmek ve tecrübeli kişilerden yardım almak mümkün.

Yazının Devamı

6 Temmuz Yengeç Yeniayı: Bizi neler bekliyor?

4 Temmuz 2024

6 Temmuz Cumartesi Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Etkisini 17 Temmuz’a kadar hissedeceğimiz bu yeniay Sirius yıldızının etkisinde. Bu yıldız, Güneş’ten sonra en parlak ve çıplak gözle görülebilen bir yıldızdır. Astrolojik etkisi ise küçük adımları büyük neticelere çevirmektir. Eski medeniyetlerde 5-6-7 Temmuz günlerinde, Sirius ve Güneş kavuşması ile bir sonraki yılın kaderinin yazıldığına inanılırdı. Kişinin hayatına önemli gelişmeler getiren Sirius’un eşlik ettiği bu yeniayda, bireysel ya da toplumsal olarak atılacak adımlar uzun vadeli etkilere sahip olacak.

Bu dönemde duygusal düşünmeye ve hemen harekete geçmeye yatkın olacağız. Yengeç burcu duyarlılığı, duygusal güvence arayışını ve şefkati merkeze koyar.

Temmuz’un ilk yarısında odağımız ailemize, yuvamıza, ülkemize ve kendimizi güvende hissettiğimiz alanlara kayacak.

İkili ilişkilerde ya da ortaklı işlerde geçmiş sorunları düzeltme şansı bulacağız. Küslerin barışması, intikam duygularının dağılması bu süreçte yaşanabilecek

Yazının Devamı

1 Temmuz Haftası burç yorumları - Haftalık burç yorumları

1 Temmuz 2024

Temmuz ayına geçiş yaptığımız bu hafta, Yengeç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Satürn’den sonra Neptün de Balık burcunda 5 aylık geri hareketine geçecek. Sene sonuna kadar karmik hesaplaşmaları ve alınamamış sonuçların tekrar gündeme gelmesini yaşayacağız.

1 Temmuz Pazartesi, haftaya Ay Boğa burcundayken başlayacağız. Gün genelinde ilişkiler, iletişim rahat ilerleyecek. Akşam saatlerinde fiziksel aktivitelere ağırlık verebiliriz.

2 Temmuz Salı, Neptün geri hareketine başlayacak. Öğle saatlerinde Merkür ile olan olumlu açısı sebebiyle maneviyat, anlayış ön planda olacak. Sağlıkla ilgili çözüm aradığımız konularda sorularımıza cevap bulabiliriz. İletişim gezegeni Merkür, 25 Temmuz’a kadar Aslan burcunda ilerleyecek. Bu süreçte konuşmalar daha iddialı ve kendine güvenen bir tarzda olacak. İlişkilerde coşku artacak. İlgi çekme, takdir görme ihtiyacımız da ön plana çıkacak.

3 Temmuz Çarşamba ise Venüs ve Satürn’ün güzel açısı, ilişkilerde ciddi gelişmeleri, olaylara kararlılıkla yaklaşmayı veriyor.

Yazının Devamı

24 Haziran Haftası burç yorumları - Haftalık burç yorumları

24 Haziran 2024

Oğlak Dolunayı'nın etkilerini hissetmeye devam edeceğimiz bu hafta gökyüzünde daha olumlu gelişmeleri tetikleyecek yerleşimler var. İkili ilişkilerimizdeki gerginlikleri sonlandırmak, iletişimde daha verimli sonuçlar almak mümkün.

24 Haziran Pazartesi, sabah saatleri ilgilendiğimiz konulara tüm dikkatimizi verip güzel sonuçlar alabiliriz. Akşamüstü finansal konularda ve sosyal hayatta rahat hissedeceğiz.

25 Haziran Salı, Ay Kova burcunda ilerlerken çevremize karşı daha duyarlı davranabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde yardımlaşma ve bilgi paylaşımı ön planda olacak.

26 Haziran Çarşamba haftanın en verimli günü. Merkür ve Satürn’ün güzel etkileşimi düşüncelerimizi netleştirmek ve ne istediğimizi bilmek konusunda bize destek verecek. 09.07’de Ay Balık burcuna geçecek. Önemli iş ve kararları 09.07 sonrasına bırakalım. İş başvuruları, görüşmeler, fikirleri hayata geçirmek için uygun bir gün. Özellikle de günün ikinci yarısını değerlendirmeye çalışalım.

27 Haziran Perşembe, uzlaşmacı

Yazının Devamı

22 Haziran Oğlak Dolunayı: Bizi neler bekliyor?

22 Haziran 2024

22 Haziran Cumartesi, İstanbul saati ile 04:17’de Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Dolunaylar tamamlanma enerjisi içerirler. Bu dolunayla birlikte karşılaştığımız olaylarda atacağımız adımların 21 Temmuz dolunayı ile net sonuçlarını alacağız. Öncü niteliğin fazlalığı, başlattığımız işlerle ilgili sonuca ulaşma, netleşme isteğimizi arttıracak. 

Temmuz sonuna kadar finansal konular ve üstlenmemiz gereken sorumluluklar gündemde olacak. Özellikle 9 Temmuz’a kadar yarım kalmış işlerimizi tamamlamak için karşımıza çıkan fırsatları değerlendirelim. Neptün’ün zorlayan açısı sebebiyle de aklımızın karışmaya yatkın olduğunu unutmadan, ayakları yere sağlam basan girişimleri gerçekleştirmeye gayret edelim.

Oğlak burcu sınırları, sorumlulukları ifade eder. Sınırlarımızı belirlememiz gerektiğini hatırlatan ani gelişen olaylar yaşayabiliriz. Yengeç vurgusunun baskın olduğu gökyüzü, karar verirken duygularla mantık arasında kalma halini yoğunlaştıracak. Bu dönemde karar verirken mümkün olduğunca, konu ile ilgili

Yazının Devamı

17 Haziran Haftası burç yorumları - Haftalık burç yorumları

17 Haziran 2024

Gökyüzündeki enerjinin İkizler’den Yengeç’e geçeceği bu hafta, Neptün vurgusu baskın. Yanılgılara yatkın olacağımızdan, önemli kararlar alırken daha temkinli davranmaya dikkat edelim.

17 Haziran Pazartesi, Merkür ve Venüs burç değiştirecekler. Merkür 2 Temmuz’a, Venüs de 11 Temmuz’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu süreçte hem düşünce şeklimiz hem de ilişkilere yaklaşımımız daha hassas ve duygusal olacak. Başkalarına karşı verici olmaya yatkınlaşacağız. Daha alıngan ve kıskanç davranabiliriz. Karar verirken duygular ve mantık karışabileceğinden, objektif olmakta zorlanabiliriz. Pazartesi her iki gezegenin de Neptün ile yapacağı sert açı, gün genelinde dikkatimizi toparlamada zorlanma, olayları yanlış değerlendirme gibi etkiler verecek. Bir yandan da empati kurup karşı tarafa verici davranabileceğimizden yanılma payımızın yüksek olma ihtimalini unutmayalım.

18 Haziran Salı, Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Sezgilerimizin kuvvetli olacağı bir gün. Günün ikinci yarısını daha verimli değerlendirebiliriz.

19 Haziran

Yazının Devamı

10 Haziran Haftası burç yorumları - Haftalık burç yorumları

10 Haziran 2024

İletişimin ve finansal konuların önemli olacağı bu hafta, gergin olaylarda mümkün olduğunca geri planda kalmayı tercih edelim. Özellikle haftanın ilk yarısı öfkeyi kontrol edebilmek ve riskli hareketlerden kaçınmak önemli olacak.

10 Haziran Pazartesi, haftaya Ay Aslan burcundayken başlıyoruz. Liderlerin, yöneticilerin ön planda olacağı bugün kendimizi gösterme isteğimiz de artacak. Çocuklarla ve borsayla ilgili konularla daha fazla ilgilenebiliriz.

11 Haziran Salı, Mars ile Plüton’un sert açısı para piyasalarında ani değişimleri getirebilir. Manipülasyonlardan korunmaya çalışalım. Yangınlarda, kavgalarda da artış olabilir. Geçen hafta başlayan olaylar tekrar önümüze gelebilir. Cumaya kadar tartışmaları uzatmamaya ve bağışıklık sistemimizi kuvvetli tutmaya dikkat edelim.

12 Haziran Çarşamba ve 13 Haziran Perşembe, Ay Başak burcunda ilerleyecek. İki gün boyunca daha detaycı olacağız. İşlerimizi organize etmek ve sorunlu konuları düzene sokmak isteyeceğiz. Merkür ile Satürn’ün zorlayan açısı sebebiyle olaylara daha karamsar

Yazının Devamı