Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Eski bakanlardan merhum Celal Yardımcı ve eşi Harika Yardımcı’nın çocukları Zehra Yardımcı’nın açtığı mağaza İstanbul cemiyet hayatının önde gelen kadınlarını bir araya getirmişti. İstanbul protokolüne mensup kişilerin ağırlıkta olduğu davette İstanbul eski Valisi Namık Kemal Şentürk’ün eşi İhsan Şentürk ve Handan Aksu da vardı.

Dostlar buluştu

Üç nesil bir arada

Uzun tatil döneminin ardından okulların açılmasına az bir zaman kala tatilciler, İstanbul’a dönmeye başlamıştı. Roben İpekel’in eşi Monik Hanım’la da tatil dönüşünde kızı Reyhan ve torunu Yasmin ile Conrad Otel’de gerçekleşen bir etkinlikte karşılaşmıştık.

Haberin Devamı

Dostlar buluştu

Eğlenceye devam

Jumbo kuruluşlarının sahibi Nubar Çolak ve eşi Nişan Çolak, bitmek tükenmek bilmeyen enerjileriyle dostları arasında bilinir. Çift, arkadaşlarının bir davetine katıldıktan sonra başka bir mekanda karşımızdaydı. İkili, gece boyunca eğlencenin tadını çıkarmıştı.

Dostlar buluştu

İyi ki doğdun Ertekin!

Yıllarca İstanbul’un renkli gece hayatına Ortaköy ve Kalamış Yat Limanı’nda sahibi olduğu mekânlarla hizmet veren ‘Şapkalı İşletmeci’ Ertekin Dinçay, 1 Mayıs’taki doğum günü için kalabalık bir parti düzenlemişti. Ünlü işletmeci, yeni yaşına Ahu Aysal’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir dost grubuyla girmişti.

Dostlar buluştu

Sevillanas’da mola

O dönem Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Ali Uras ve kulübün genel sekreteri Süha Özgermi, bir deplasman maçı sonrasında İstanbul’a döndüğünde Taksim’deki Sevillanas’da buluştu. İki dost, Enver Özdemir’in eşi Nur Özdemir’in doğum gününü kutlamak için bir araya gelmişti.

Dostlar buluştu