Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Dönemin Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda Moda Deniz Kulübü Başkanı Prof. Dr. Süha Toner, yoğun bir iş gününün sonunda eşi Azade Toner, dostları Şeniz Lakay ve Sibel Aran ile katıldıkları davette karşılaşmıştık.

Seçim heyecanı

Yakın arkadaşların ayaküstü sohbetlerinin konusu ise Moda Deniz Kulübü’nün yaklaşan başkanlık seçimi idi.

Seçim heyecanı

Yorgun savaşçılar

İstanbul’un renkli gece hayatına yıllardır imza atan Ertekin Dinçay ile Tevfik Dölen, her ne kadar rakip olsalar bile dostluklarıyla da biliniyordu. İkiliyi, başka bir arkadaşlarının mekanından çıkarken görüntülemiştik.

Haberin Devamı

Seçim heyecanı

Kapıya kadar uğurladılar

Hilton Oteli’nin havuz başında gerçekleşen davet İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirmişti. İstanbul eski Valisi Namık Kemal Şentürk ve eşi İhsan Şentürk’ün ev sahipliğindeki gecenin konukları arasında 5. Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay da yer alıyordu. Davette kısa bir süre kalan Cevdet Sunay’ı, Şentürk Ailesi kapıya kadar uğurlamıştı.

Seçim heyecanı

Müzayede sonrası yemek molası

Antik A.Ş.’nin sahibi Turgay Artam, Swiss Otel’de düzenledikleri müzayedenin sonrasında eşi Nurcan Hanım ile yüzü bir başka gülüyordu. Artamlar, keyifli geçen günün sonunda aralarında dostları Yücel Çelik’in eşi Semra Çelik’in de yer aldığı arkadaş grubunu yemekte ağırlamıştı.

Seçim heyecanı

Hafta sonuna mutlu başlangıç

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Dikran Masis ve Ferit Volkan, eşleri Müberra Volkan ve Nükhet Duru ile katıldıkları bir davette geç saate kadar eğlenmişti. Dostlara Yılmaz Tecmen’in eşi Doris Tecmen de eşlik etmişti.