Gamze Ünsal

Gamze Ünsal

a.gamzeunsal@gmilliyet.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

İstanbul Şişhane’de yakaladığı çizgiyi yaz aylarında Ege’ye taşımak isteyen Public, bu hedef için Ilıca Koyu’nu seçti. Public; Lemon Hotel’in kumsalında, dingin bir koyda iyi müzik ve lezzetli yemekler sunarak tam bir “beach club” ruhuyla misafirlerine gerçek bir tatil atmosferi sunuyor. İster kumda, ister çimende, isterseniz ahşap dokunun üzerindeki rahat minderlerde güneşlenin... Public’in İtalyan şefi Claudio Chinali’nin hazırladığı nefis yiyecekler, Şişhane barmenlerinin harika kokteylleri, DJ U.F.U.K.’un benzersiz müziği ve Çeşme...

Public’te neler var?
Taze ve bölgesel malzemelerle hazırlanan lezzetli tatlar, çarpıcı şekilde sunulan deniz ürünleri, serin ve farklı kokteyller sıcak günlerin, eğlenceli serin yaz gecelerinin ve deniz kenarının ruhunu yemeklere yansıtıyor. Pilates dersleri, masaj, kum sporları gibi zevkli aktiviteler tatil ruhunu besleyen diğer olanaklar.
Ve müzik... Public aktivitelerinin temel dayanağı, Çeşme’nin yerleşik müzik ve eğlence kültürüyle Public farklılığını birleştirmek. Yaz boyunca Public Beach Club, aynı Şişhane’deki gibi özel geceler, partiler ile Çeşme’de eğlencenin yeni adresi oldu. Türkiye’nin en iyi DJ’lerinden U.F.U.K. yaz boyunca Public Beach’te çalıyor. Özellikle hafta sonları gerçekleşen “Sunset Party”ler büyük ilgi görüyor.
•Public Beach Club&Brasserie-Çeşme. Ilıca Plaj Yolu-Şifne Yolu üzeri Lemon Hotel önü.
Telefon: 0232 717 00 45


İtalyan ve Fransız Mutfağı
Akşam A-La Carte Restaurant’ı bulunan Public’te gündüz plaj mönüsü sunuluyor.
İşte mönüden bazı seçmeler:
-Bonfile Bruchetta l Public Hamburger
-Pizza Capricciosa l Tavuk Wrap
Ve eğer Public Beach’te kahvaltı keyfi yapmak isterseniz (Ki, en kısa zamanda yapmalısınız), mutlaka Ayşe’nin tostunu deneyin!


Mutfakta İtalyan şef Chinali var
İtalya’nın en ünlü şefleriyle Michelin Yıldızlı restoranlarda çalışan ve 2007’de İtalya’da en yetenekli genç şef unvanını alan Claudio Chinali, Public Beach Club’ın mutfağında. Chinali, tüm kardeşleri bilimle uğraşırken aşçı olmak istedi. Ailesini ikna etmesi zor oldu. 4-5 yaşlarında mutfakta taze Ravioli yapmak en büyük zevkiydi. Yaz kamplarında şeflik yaptı. Chinali gençlik yıllarında Hollanda, Amerika, Belçika, Almanya’da gezdiği tüm ülkelerin mutfaklarını öğrendi.
Bir yıl 1980’lerin en iyi öğretmen şefi olan Iglos Corelli ile çalıştı. “Old Scholl”u öğrendi. Ardından “Michelin Yıldızlı” Şef Bruno Barbieri ile çalıştı ve sağ kolu oldu. Önce ızgara şefi ardından pastry şefi oldu ve 2007’de İtalya’da En Yetenekli Genç Şef unvanını kazandı. Bunun ardından İtalya’da çok önemli restoranlarda şef, danışman ve idareci olarak görevlerde bulundu.

Mönü Akdeniz ağırlıklı
Claudio Chinali’yi, özel bir hafta sonu için geldiği Happily Ever After’da gördüğü ilgi onu tüm Public Mutfağı’nın da başına getirdi ve şef olarak yepyeni bir mönü yarattı. Chinali’nin mönüsü hiç kuşkusuz Akdeniz ağırlıklı ancak Napoli Mutfağı’nın da etkisiyle yepyeni tatlar da var. Herşey taze, el yapımı ve mevsimsel, o anda pişiyor, taptaze, dondurulmuş hiçbir şey yok. Mutfağını “rahat, neşeli ve gerçek” olarak tanımlayan Chinali’nin daha önce yarattığı özel hafta sonu mönüsünün tadı damağımızda kalmıştı. Ve bu tat artık devamlı Public’te.


Bu haftaki kampanyalar
Faik Sönmez’de World’e özel sekiz taksit fırsatı ile yaza özel indirimler devam ediyor...
Home Store’da -%50+kasada %20 indirim günleri başladı.
Yargıcı’da reyonlarda %50 indirim.
Flo’da yazın son büyük indirimi başladı, %60’lara varan iskontoları modaseverlerin kaçırmaması gerek.
Kiğılı’da World’e özel yedi taksit fırsatı, ayrıca üç al bir öde kampanyası.
Marks&Spencer’da 15 Ağustos’a kadar yapacağınız tüm alışverişlerde puan kazanın ve dilediğiniz zaman harcayın!
Deco-Center’da beklediğiniz %50 indirim başladı, kaçırmayın!
Derishow yaz fırsatları devam ediyor. Gece ve gündüz yaz tasarımlarında Advantage Kart’a özel indirimli fiyatlar... +%40 kasa indirimi.
Sheraton Çeşme’de beş gece kal dört gece öde. Gecelik 228 TL ve Axess’e özel %10 indirim. Ayrıca Royal Carribean ile İskandinavya-Rusya cruise hediye.
Ilıca Otel; Ramazan ayına özel fiyatlar sunuyor: İftardan sahura herşey dahil: 159 TL.