Kemal Önderoğlu

Kemal Önderoğlu

milliyetege@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İzmir Doğalgaz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, 6-18 yaş arası öğrenciler, güvenli ve verimli enerji kullanımını öğrenecek.

Doğalgazın bilinçli kullanım eğitimi

Buca Cengiz Sani İlkokulu’nda gerçekleştirilen programa; İzmir Doğalgaz A.Ş. (İZMİRGAZ) Genel Müdürü Ahmet Yetik, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, İzmirgaz Genel Müdür Yardımcıları Murat Ceran ve Zülküf Turhan, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zeynep Başdaş, eğitim yöneticileri, İzmirgaz yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Haberin Devamı

Broşürler dağıtıldı

“Doğalgazın Güvenli ve Verimli Kullanımı ile Kariyer Günleri Projesi” kapsamında düzenlenen açılış programı, İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik’in kurum ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün imzaladığı iş birliği protokolü bilgilendirme konuşması ile başladı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentü, yarınlara sorumluluk sahibi gençler hazırlamanın eğitimcilerin en önemli görevi olduğunu vurguladı ve sınırlı tabiat kaynaklarının bilinçli bir şekilde israfa ulaşmadan kullanımının çocuklara kazandırılması gerektiğini söyledi. Ardından İzmir Doğalgaz İşletme Şefi Mehmet Tayyar Bilman, “Enerjinin Güvenli ve Verimli Kullanımına Dair Bilgilendirme” sunumu yaptı ve açılışa katılan öğrencilere bu protokolle ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.