Şebnem Burcuoğlu

Şebnem Burcuoğlu

sebnem.burcuoglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Başlığın sahibi şarkıcı Miley Cyrus, sekiz aydır evli olduğu kocası Liam Hemsworth’den boşanıp Instagram’dan ex kocasına atarlı tutarlı mesajlar göndermeye başladı bile

Miley Cyrus bana hiçbir zaman sempatik gelmemiştir. Evet, bizler gibi tüm ünlüler de küçüklüğünden itibaren bir değişim geçiriyor, hepimiz büyürken ne manyaklıklar yaptık ama bu kızda ciddi bir kişiliğini bulamama durumu var bence. Hani bir tanem Julia Roberts’la canım Richard Gere’in “Runaway Bride” (Kaçak Gelin) filmi vardı, hani Julia hayatta ne istediğini bulamamış, kiminle beraber olsa onun kişiliğine bürünen, sevgilisinin zevkine göre yumurta yiyen bir kadındı ya, Miley de aynen o hesap çıktı başımıza. Bir cici kız, bir çılgın, bir erkeklerden hoşlanıyor, bir kadınlardan, bir evli ve edepli, bir ruh hastası...

Haberin Devamı

Biliyorum, şimdi moda hayatı içinden geldiği gibi, yarını düşünmeden gelişine yaşamak ama mesela bakıyorum model Cara Delevingne’e, kız çılgın ve fakat bir duruşu var. Miley ise gece sürüşünde çarpışan arabalar gibi gidiyor maşallah.

İnsanların anlayacağı bir noktada değiliz

Liam Hemsworth’le evlenmişsin, bulmuşsun gül gibi çocuğu, daha ne istiyorsun? Beraber beslediğiniz yedi köpeğiniz, üç kediniz, iki domuzunuz var, paranız sonsuz, yahu oturun evinizdeki şöminenin önüne, marshmallow yapın yiyin ama yok, Miley’nin aklı fikri şeytanlıkta. Sekiz ayda çocuğu paketledi ve Amerikalı blog yazarı Kaitlynn Carter’la İtalya’nın Como Gölü’ndeki romantik tatilleri esnasında öpüşürken yakalandı. Liam’la evliyken şöyle bir açıklama yapmıştı: “Benim ilişkimin eşi benzeri yok. O kadar karmaşık, modern ve yeni ki insanların anlayacağı bir noktada olduğumuzu sanmıyorum”. Ayol kocan bile nerede olduğunuzu anlamamış, insanlık nasıl anlasın?

Benimle oynama  söyledim sana

Ayrılıktan sonra erkek tarafından şu mesaj geldi: “Miley ve ben ayrıldık. Ona ileriki hayatında sağlık ve mutluluktan başka bir şey dileyemiyorum.” Yani, “O kızı Allah ıslah etsin” demenin kibarcası. Peki ya Miley ne mesaj verdi? Ohooo, Miley bir anda atarlı turtarlı bir kıza dönüşüp Instagram’dan yardırdı da yardırdı. Gelin, yaptığı atarları beraberce inceleyip bu güzel pazar gününe devam edelim:

Haberin Devamı

“My dad always told me, ‘Nature never hurries but it is always on time.’”

(Babam ‘Bu adam işe yaramaz’ demişti de dinlememiştim. Tam doğru zamanda ayrıldım senden. Pişman değilim. Beter ol.)

“Dolomites were not created overnight.”

(Dağlar bile bir gecede yaratılmadı. Heheeeyt dağ gibiyim evellahhah!)

“Don’t fight evolution, because you will never win.”

(Benimle oynama, söyledim sana.)

HAFTANIN GÜZELLİKLERİ

CIRQUE DU SOLEIL: Dünyaca ünlü sirk, bu kez de yepyeni şovu “Bazzar” ile 21 Ağustos’ta İstanbul Hilltown AVM’de bizlerle buluşacak. Ben de gitmek istiyorum ben deee!