Şebnem Burcuoğlu

Şebnem Burcuoğlu

sebnem.burcuoglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, 2002’de yaşadıkları tutkulu aşkın ardından yeniden sevgili oldu. Genelde “ex’den next olmaz” fakat bu savı çürüten örnekler de yok değil

NE VARSA EX’TE VAR

Jennifer Lopez’in son nişanlısı Alex Rodriguez’e hiç ısınamamıştım çünkü yüzüne bronzlaştırıcı süren erkeklere karşı ön yargım var. Diğer nedenlerimi sıralayayım. İlişkileri süresince JLO ne renk elbise giyse, Rodriguez de aynı renk kravat takıyordu; Birbirlerine duyduğu aşkı her fırsatta yüksek volümde haykırıyorlardı; adam, kadını her öpüşünde gözleri fıldır fıldır açıktı, vs... Bunlar dışarıdan yaptığım gözlemlerdi elbette. Yoksa kendileriyle takılmışlığım, iki çift laf etmişliğim yok. Ancak bir ilişkinin yürümeyeceğinin sinyalini veren bir takım işaretler mevcut. Aynen, bir ilişkinin ne olursa olsun yeniden başlayacağını veren sinyaller olduğu gibi. Misal, Bennifer (Ben Affleck&JLO) çifti. Bugünkü yazımda, ex’inden next yapan ve mutlu sona ulaşan yabancı ünlüleri mercek altına aldım. 

Haberin Devamı

JUSTIN TIMBERLAKE&JESSICA BIEL

2007 yılında bir doğum günü partisinde tanışan çift, dört yıllık flörtten sonra ayrıldı ve yeniden barışmaları onları bugünkü hallerine taşıdı. Bunlar, benim sevdiğim çiftlerden. Oğlan tatlış, kız cool.

KATE MIDDLETON&PRENS WILLIAM

2001’de, St. Andrews Üniversitesi’nde tanışan gençler, yedi yıl kadar çıktı ama ayrıl barış şeklinde. Middleton, bayağı idealist bir tip, tam kraliçe olacak kadın bence. Üniversitedeyken William’ı etkilemek için iç çamaşırlarıyla sahneye çıkan bir cesur yürek. Oldurmuştur bu işi her şekilde. Aferin kız sana.

CARDI B&OFFSET

2017’de aşkları başlayan bu gidik çift, iki kere ayrıldılar barıştılar bir şekilde işleri yoluna koydular. Bu ilişkiyi Cardi B cadısının kontrol ettiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. 

JUSTIN BIEBER&HAILEY BALDWIN

Kolay mı bir Selena Gomez anısının üzerine ilişki inşa edebilmek? 2014’de kokusu çıkan, 2016’da resmileşen bu ilişki, araya yine Selena Gomez ve Sofia Richie reklamı aldı; Justin&Selena fanları sinir krizi geçirdi ama Justin ve Hailey bir şekilde girdi dünyaevine. 

Haberin Devamı

GIGI HADID&ZAYN MALIK

2015’de Victoria’s Secret after-party’sinde tanışan çift ayrıldı, barıştı, bir tur daha attı ve sonunda bebesini kucağına aldı. Bebenin nazar boncuklu künyesi bile var.