Şebnem Burcuoğlu

Şebnem Burcuoğlu

sebnem.burcuoglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

“Ayrıcalıklı dünya” sınıfına katılan yeni nesil ünlü bebelere odaklanıyoruz bu hafta

Beyonce ve Jay-Z’den iyi olmasınlar, an itibarıyla dünyanın en ünlü celebrity bebelerinin Kardashian familyasına ait olduğu aşikâr. Bu bebeler her şeyin başı, “şovbiz” odaklı bir familyadan geliyor. Bir çırpıda sayıyorum izninizle: Kim Kardashian ve Kanye West’in çocukları Psalm, North, Saint, Chicago; Kourtney Kardashian ve Scott Disick’in çocukları Mason Dash, Penelope Scotland, Reign Aston; Rob Kardashian ve Blac Chyna’nın çocuğu Dream Renée; Kylie Jenner ve Travis Scott’ın çocuğu Stormi; Khloe Kardashian ve Tristan Thompson’ın çocuğu True. Ünün, şanın, şöhretin içine doğan bu çocuklar, Grammy’den pipetle kola içmek olsun, Oscar heykelciğini başucu lambası yapmak olsun türlü türlü sürprizlerle karşımıza çıkacak ilerleyen yıllarda.

Haberin Devamı

‘‘Şovbiz’’ familyası



Eskiden “Celebrity çocuğu depresyonu” diye bir durum vardı hatırlarsanız. Ünlülerin çocukları büyüdüğünde anne-babalarından nefret eder, kötü alışkanlıklar edinirdi; bunalımdan çıkamaz, üzerlerinde baskı hissederlerdi. Yeni nesil ünlü bebeleri henüz durumlarından şikâyet edemeyecek yaşlarda. Fakat şimdiden kollarında binlerce dolarlık çantalar var; doğum günü partileri Disneyland kıvamında geçiyor ve markalarla iş birliklerine başladılar. Çok merak ediyorum sosyal medyanın içine doğan bu neslin büyüdüğünde nasıl bir ruh hali yaşayacağını! Sanki bir önceki nesil kadar şoka uğramayacak bu bebeler, esas bizi şoke edecekler gibi görünüyor. Siz ne dersiniz?

‘‘Şovbiz’’ familyası



Dünyayı ele geçirmek üzere 2021’de gözlerini açan ünlü simaların bebelerinden birkaçıyla tanışalım: Karlie Kloss ve Joshua Kushner’ın ismini henüz bilmediğimiz yenidoğanı; Emily Ratajkowski ve Sebastin Bear’ın Sylvester Apollo Bear isimli yenidoğanı (Elon Musk’ın X Æ A-12 isimli bebesiyle yarışır); Mandy Moore ve Taylor Goldsmith’in Gus isimli yenidoğanı (bunlar normal isim koymuş); Elsa Hosk ve Tom Daly’nin Tuulikki isimli yenidoğanı (bu da değişik bir isim). Evet, bebeler bence siz bize hazırsınız, kısa bir süre içinde olaya adapte olacaksınız. Bakalım biz nelerinize şaşırıp kalacağız?

Haberin Devamı

‘‘Şovbiz’’ familyası