Geri Dön

23 Kasım günün menüsü (Sağlıklı yiyecekler)

23 Kasım günün menüsü ile sağlıkla gönül rahatlıyla yiyebileceğiniz yemek tariflerini veriyoruz. Yemek düzeninize ve sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorsanız 23 Kasım günün menüsü sizin için. Peki, ne var 23 Kasım günün menüsü lezzetlerinde. Haydi, hep birlikte bakalım…

23 Kasım günün menüsü (Sağlıklı yiyecekler)

23 Kasım günün menüsü sağlıklı ancak lezzetinden hiçbir şey kaybetmeyen tariflerle dolu. Sağlıklı beslenme alışkanlığını sağlamaya çalışan, yeni bir düzen oturtturmak isteyen, beslenmesine her zaman dikkat eden herkes için özenle hazırladığımız tariflerimizi merak ediyor musunuz?
O zaman hemen başlayalım.


Pırasa çorbası tarifi

Çoban Kavurma

Fırında domates dolması tarifi

Yoğurtlu mor lahana salatası

Elma kurusu

Sağlıklı beslenmelerde atıştırmalıkların yeri yok mu diyenler için harika bir tarif. Hem çok lezzetli hem de hafifi bir atıştırmalık elma kuru.

Elma kurusu nasıl yapılır?

Elmaları yıkayıp kuruttuktan sonra yuvarlak yuvarlak ince bir şekilde doğradıktan sonra evinizde varsa çamaşır kurutma askısına yoksa ızgara benzeri bir yere temiz bir örtü serip dilimleri üzerine serin.
Başka bir yöntem de yuvarlak şekilde doğradığınız elmaların içinden ip geçirip bir yere asabilirsiniz.

Kırılacak şekilde kuruduktan sonra yiyebilirsiniz.

Afiyet olsun

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber