Geri Dön

Ballı hardallı vinegret sos tarifi

Farklı tatlar arayanlara salataları lezzetlendirecek ballı hardallı vinegret sos tarifi...

Ballı hardallı vinegret sos tarifi
  • Çiğ
  • 4 - 6 Kişilik
  • 10 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 10 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

1 kaşık hardal
1 kaşık bal
1 diş sarımsak rendesi
Yarım çay bardağı balzamik sirke
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Deniz tuzu
Taze öğütülmüş karabiber

Ballı Hardallı Vinegret Sos Nasıl Yapılır?

Sos için gerekli bütün malzemeyi bir kavanoza koyun.

Kavanozun kapağını sıkıca kapattıktan sonra çalkalayın ve tamamen karıştığından emin olduktan sonra salatalarınızı bu sosla lezzetlendirin.

Afiyet olsun

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber