Geri Dön

Parmesanlı kuşkonmaz tarifi

The post Fırında Permesanlı Kuşkonmaz appeared first on .

Parmesanlı kuşkonmaz tarifi
  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 10 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 10 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

- 1 paket kuşkonmaz
- 1 su bardağı rendelenmiş permesan peynir
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Karabiber
- Tuz

Parmesanlı Kuşkonmaz Nasıl Yapılır?

1. Adım: Fırını 250 dereceye ayarlayın. Bu arada kuşkonmazları soyacak yardımıyla soyun ve istediğiniz ölçülerde doğrayın.

2. Adım: Fırın kabınıza yağlı kağıt serin. Kuşkonmazları koyup üzerine zeytinyağını, tuzunu, karabiberi ve permesan peynirini serpin. Önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 10 dak pişirin.

 

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber