MerzifonAmasya’da kaçak içki operasyonu: 2 tutuklama

Amasya’da kaçak içki operasyonu: 2 tutuklama

15.09.2023 - 11:15 | Son Güncellenme:

Amasya’da kaçak içki operasyonu: 2 tutuklama

Amasya’da kaçak içki operasyonu: 2 tutuklama

Şerife Serap KARA/MERZİFON(Amasya), (DHA) - AMASYA'nın Merzifon ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 298 litre kaçak içki ve 96 sahte bandrol ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişiden ikisi tutuklandı.

Haberin Devamı

İl Jandarma ekipleri ilçede Gazi Mahbup Mahallesi'nde şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada 298 litre kaçak içki ve 96 sahte bandrol ele geçirildi. Ekipler araçta bulunan B.Ç, Ö.A. ve M.Y'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.Ç. ve Ö.A. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. M.Y. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.